ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Trt'nin platformu Tabii bir sürü orijinal yapım yaptırmış. siyasi olanlar var tarihi olanlar var vs. ama en çok dikkatimi çeken Son Gün diye bir dizi oldu. 24 saat içinde öleceğini öğrenen insanlarla alakalı gerilim tadı da olan bir dizi. 55 dk bir bölüm. bölümler kısa olunca senaryo da özenli olunca kaliteli bir şey çıkmış ortaya. uğur yücel, ahmet mümtaz taylan vs şampiyonlar ligi gibi kadro. tavsiye ediyorum valla. birinci bölümün 15 dk'sı youtube'da da var. daha smart tvlere gelmemiş bu arada. mi box'da da bulamadım dükkanda tabii uygulamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 yutub kadarını izledim, merak uyandırırken bile zorlanıyor, çok vasat duruyor, muhtemelen gavurların yapımlarından kötü bir kolaj yapmışlardır. zaten hükümet elinden bir şey izleyesi de gelmiyor insanın. üzerine alınma ama baaya dandik............... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 netflix'te yayınlanan veya tvlerdeki türk yapımlarından farklı geldi ya. klasik bir türk dizisi değil yani. siyasi bir mesajı falan yok bu arada hiç. üzerime alındım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Abi giriş cümlesi direk oksimoronun dibi olmuş benim gözümde. öğrenilmiş önyargımın da etkisi vardır bir miktar ama akp döneminde, trt den çıkabilecek yapım en fazla meh olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar