Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

izledigine pisman olmazsin ama izlemedigine de pisman olmazsin.

isminden kopuk olmayan bir film yaptiklari icin tebrikleri internetin vasatina birakiyorum. streaming frp'nin populerligini firsat bilmis komedi odakli bir yapim. bu da kotu bir sey degil acikcasi ama o maksatla cekilmisken komedinin kalburustu olmasi minimum gereksinim olmaliydi. orada zar tutmamis. o tarz izledigim, denk geldigim seylerin hicbirine yaklasan bir gulduru, eglence olmadi. karakterleri dakika 1'den tuttum hani - asinalik meselesi degil sorun. hikaye tirt maceralara ve kotu hikayeci DM'lere itafen sanirim. aksiyona bayildim. filmin dalgaci mizacini desteklemekle kalmamis, eksiklerini de unutturuyor.

michelle rodriguez orada olmak istemiyormus gibi. kontrast olarak hugh grant'in her frp ortaminda sandalyesi, kolasi, doritosu hazir bu filmden sonra. hugh baskan!!

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...

Eğlendim ben de baya sfgd 

tabi hardcore d&d veteranlarını memnun etmeyebilir ama setupı ucundan yakalamış olan beni hele bi de son dönemde bg3'ü yalayıp üzerine bunu izleyince güzel tatmin etti.

Starfield'ın playable olmasına 2.5 saat kala "lan şunu bi izliyim" diye o boşluğu doldurmam da perfect timing

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...