lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Ya o kadar aradım bu film nasıl olmaz paticikte. Ben baya eğlendim çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Güzel zaman geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 izledigine pisman olmazsin ama izlemedigine de pisman olmazsin. isminden kopuk olmayan bir film yaptiklari icin tebrikleri internetin vasatina birakiyorum. streaming frp'nin populerligini firsat bilmis komedi odakli bir yapim. bu da kotu bir sey degil acikcasi ama o maksatla cekilmisken komedinin kalburustu olmasi minimum gereksinim olmaliydi. orada zar tutmamis. o tarz izledigim, denk geldigim seylerin hicbirine yaklasan bir gulduru, eglence olmadi. karakterleri dakika 1'den tuttum hani - asinalik meselesi degil sorun. hikaye tirt maceralara ve kotu hikayeci DM'lere itafen sanirim. aksiyona bayildim. filmin dalgaci mizacini desteklemekle kalmamis, eksiklerini de unutturuyor. michelle rodriguez orada olmak istemiyormus gibi. kontrast olarak hugh grant'in her frp ortaminda sandalyesi, kolasi, doritosu hazir bu filmden sonra. hugh baskan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Film baya guzeldi bence. Cok daha iyi olabilir elbette ama herhangi bir campaignine benziyor gercektende. Keske her sene boyle bir film yapsalar zevkle izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Eğlendim ben de baya sfgd tabi hardcore d&d veteranlarını memnun etmeyebilir ama setupı ucundan yakalamış olan beni hele bi de son dönemde bg3'ü yalayıp üzerine bunu izleyince güzel tatmin etti. Starfield'ın playable olmasına 2.5 saat kala "lan şunu bi izliyim" diye o boşluğu doldurmam da perfect timing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar