Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Returnal'ın kendine has topiği yok, sanırım onun yerine burada yazıyoruz oyunları. Returnal PC'ye çıkmış, oynayıp bitirdim. (bitirdim sayılmaz, "extra sonları" görmek için elli bin kere baştan oynamak gerekiyormuş şimdi) başlangıçtaki gerilim havası (özellikle eve girdiğimiz yerler) çok ilginç olmuş ama oyunun sonunda hikayeyi bağlayamamışlar hiçbir yere. trailerı ilk izlediğimde gunplay ağırlıklı bir oyun olur diye düşünüyordum da, "vurulmamaya" yönelik bir gameplay sunmuşlar. en ufak bir darbede canınızın 1/4'ü gidiyor, ve tüm damage bonusları da resetleniyor. oyunun sonuna kadar gidebilmek için bir şekilde protection, damage, integrity yeteneklerini en üst kısımlara kadar getirmek gerekiyor. o hâle gelince de oyunun son bölümleri fazla kolaylaşıyor. oyunu bir kere bitirince tekrar baştan aynı yerleri kasmaya değecek kadar iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Risk of Rain 3 diyor herkes ama Risk of Rain 2 ilk çıktığında çok daha keyif almıştım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar