evanescene Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bizim serverimiza bir bilgisayar sirketi sponsor oldu.bize sifir dan pentium4 2,8 windows xp bilgisyar verdiler.guvenlik duvari ve firewall u kaldirdik ancak bizden baska kimse baglanamiyor.ne yapabiliriz.internetten baglanamyiruz ama networkden baglanabiliyoruz ayni sirketteki diger makinelerden oluyor fakat evden veya cafeden baglanamiyoruz pf..lutfen yardim edermisniz.sponsoru kaybetmen korkuyoruz.lutfen yardim edin
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Muhtemelen sharing kullaniyor makineniz? Networkden anlamam da ana makineye, internetin baglanip dagitildigi makineye kurmazsaniz serveri, bir takim ek donanima ihtiyaciniz var, router diye bisey duymustum da networkden anlamam pek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Baggion'un dediği gibi interne bağLantIsI oLan makineye kurun Ağ'daki makineye kurmayIn... Internet cafede her zaman oLan oLay i$te :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Npc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Birşey soracagim ben aradım bulamadım acaba arkadasın anlattıgı gibi bir makine de ağı kaldırmadan ana bilgisayara kursak yeterlimi
Npc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hersey tamam firewall ,security walls kalktı, ip sabit, ana makinaya kurulu, işletim sistemi windows xp sorun nerede daha önce başına boyle bi olay gelmiş yok mu? Baggio Yardım Lutfen Senin Yuce Bilgilerine Kaldım Aydınlat Beni :):) *sinirden klavyeyi kemirir* :(
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 XP Firewall da kapali mi? Anca o geliyor aklima yani..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
evanescene Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yardim edene 50milyon yemin ederim vericem
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 3 dakika once zaten mesaj attigin topici sabahin 9'unda biri cevap vermek zorundaymis gibi uplayip durma lutfen, locked topicler uplanamiyor biliyorsun degil mi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahahhahaha baggio herşeye bi cevabın var ahauhauha[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 50 milyon yemin ederim yazılı fiş mi veriyon ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya dynamik sen haala sylveria dasan sorsana benim bi acc. vardı orda çok kasmıştım parasnı da ödedim istemey istemeye ödeme formunu 2-3 kez doldurdum aradan 1.5 ay geçti acc. dan tık yok...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Npc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Vay be ilk defa paticik.com da cözüm bulanamiyan bir konu :)
Sitro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sphereserve.com da router ile ilgili dokumani okursaniz detayli cozum bulabilirsiniz, routerdan port ve ip forwarding fln yapmaniz gerekir.[hline]It is my destiny to be a stranger.
Npc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 linki varsa verebilirmisin bulamiyorum
Öne çıkan mesajlar