Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baglanti sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim serverimiza bir bilgisayar sirketi sponsor oldu.bize sifir dan
pentium4 2,8 windows xp bilgisyar verdiler.guvenlik duvari ve firewall u kaldirdik ancak bizden baska kimse baglanamiyor.ne yapabiliriz.internetten baglanamyiruz ama networkden baglanabiliyoruz ayni sirketteki diger makinelerden oluyor fakat
evden veya cafeden baglanamiyoruz pf..lutfen yardim edermisniz.sponsoru kaybetmen korkuyoruz.lutfen yardim edin
Mesaj tarihi:
Muhtemelen sharing kullaniyor makineniz? Networkden anlamam da ana makineye, internetin baglanip dagitildigi makineye kurmazsaniz serveri, bir takim ek donanima ihtiyaciniz var, router diye bisey duymustum da networkden anlamam pek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Birşey soracagim ben aradım bulamadım acaba arkadasın anlattıgı gibi bir makine de ağı kaldırmadan ana bilgisayara kursak yeterlimi
Mesaj tarihi:
Hersey tamam firewall ,security walls kalktı, ip sabit, ana makinaya kurulu, işletim sistemi windows xp sorun nerede daha önce başına boyle bi olay gelmiş yok mu?
Baggio Yardım Lutfen Senin Yuce Bilgilerine Kaldım Aydınlat Beni :):)

*sinirden klavyeyi kemirir* :(
Mesaj tarihi:
ahahhahaha baggio herşeye bi cevabın var ahauhauha[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
ya dynamik sen haala sylveria dasan sorsana benim bi acc. vardı orda çok kasmıştım parasnı da ödedim istemey istemeye ödeme formunu 2-3 kez doldurdum aradan 1.5 ay geçti acc. dan tık yok...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
sphereserve.com da router ile ilgili dokumani okursaniz detayli cozum bulabilirsiniz, routerdan port ve ip forwarding fln yapmaniz gerekir.[hline]It is my destiny to be a stranger.
  • Yeni Oluştur...