FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Volkan reyiz yeter diyet ödediğin u19la çıksaydın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 kıskanmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 (düzenlendi) Şu futbol fakiri arkadaşın haklılık payı var mı diye bir baktım geçen haftaki Giresun maçı kadrosundan tek değişiklik var Musa yerine takımın as 11i olan abid oynamış fener maçında. Geçen hafta Giresuna 5 gol atan Mbappeyi niye oynatmadı ama ben de anlamadım bir incelemek lazım Aralık 28, 2022 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Sonra aklıma geldi ulan gece sene neyapmisti karagumruk ile volkan diye, aynen hatırladığım gibi 2 maçta da berabere kalmışız. Gönül borcu çok yokmuş demek ancak beraberliğe yetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Olum öylesine yazmıştım neyini inceledin o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2022 geçende, jesus fener hariç kimsede rotasyon yapmıyor yazıp beni boşu boşuna uğraştırmıştı. artık yazdıklarını okumadan geçiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) ahanda yedik antalyadan ama buz gibi ofsayt lan bu nasıl iş abv tff Ocak 3, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Var ı gördük ya ayar çekmek çocuk oyuncağı hakemler vermek isterse veriliyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 bizim golu niye vermediler anlamadim. bats napiyo ki orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 hakemler çok kötü ya, saha zemini berbat, ona rağmen rahat geçtik. nuri de tırtmış ya 1-0 da otobüs çek 2-1 de atak yapmaya çalış bu mu td 3 puan cebeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 20 dakika önce, Seru dedi ki: bizim golu niye vermediler anlamadim. bats napiyo ki orada. Son dk adamların golü de yedi hakem 3 2 yeniyoruz yine sorun yok dhdjfs harbiden yalnız bats temas bile etmiyor adam elektrik çarpmış gibi hareketlerle attı kendini yere ve yedi tertemiz golü helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Adamın sağ bacağa bak ahdhshhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) antalyanın iptal edilen golü buz gibi ofsayt https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/MHK/2022-2023-Oyun-Kural-Kitabi.pdf sayfa 93 ofsaytaki oyuncu top için rakibiyle mücadeleye girerse diyor, pozisyonda ofsayttaki oyuncu osayi ile top için mücadele edip onu bozuyor Ocak 3, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Son gol ofsayt değil, penaltı da yanlış karar. 1 hafta mi oldu aglamaniz, ise yaramış helal olsun. Bu var hakemi göreve devam ederse mhk direk istifa etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) Laorx gelmis yine, hosgeldin. Aglamaya devam. Sen anca bu laflardan anliyosun. Futbol bilgin aglamada bitiyo, sonrasini konusmaya gerek yok. Ocak 3, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Yine derken, ne zaman gelip ağlamışım burada. Ben fikrimi beyan ediyorum, bence yanlış kararlar. Vücuddan kola çarpma hatalı penalti, son pozisyona ofsayt diyen zaten bıraksın bu sporu takip etmesin yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 9 dakika önce, Laorx dedi ki: Son gol ofsayt değil, penaltı da yanlış karar. 1 hafta mi oldu aglamaniz, ise yaramış helal olsun. Bu var hakemi göreve devam ederse mhk direk istifa etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) @Laorx Meanwhile Fakir is loading Ocak 3, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Baya ofsaytmış lan kural kitabında net yazıyor şu tivitte tane tane açıklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) Adam hareketlenmese ofsayt degil ama Osayi nin kosu yolunda olunca aktif alanda oluyo sonuc olarak. Batshuayi nin penalti pozisyonu net gorulmuyo, olmayabilir, ama sonrasinda faul diye Rossi nin iptal edilen golu fena. Penalti degilse onun kefaretini odemis gibi hakem. Ocak 3, 2023 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 buz gibi golümüzü de yokluğa iptal ettiler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Batsman'in 3. Gol iptali de hatalı evt, ama son ofsayt bana pek güven vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) bırah ya... Ocak 3, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 4 direk varken hicbirinin Batsman dan olmamasi da ayrica sasirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 16 dakika önce, BloodBane dedi ki: Batshuayi nin penalti pozisyonu net gorulmuyo, olmayabilir Bu pozisyonda net penaltiymis. Antalyali oyuncu elini acmis, Batshuayi den ele gidiyo, kendi vucuduna carpmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar