Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2022 - 2023 JJ Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Şu futbol fakiri arkadaşın haklılık payı var mı diye bir baktım geçen haftaki Giresun maçı kadrosundan tek değişiklik var Musa yerine takımın as 11i olan abid oynamış fener maçında. Geçen hafta Giresuna 5 gol atan Mbappeyi niye oynatmadı ama ben de anlamadım bir incelemek lazım 

Liebe tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Sonra aklıma geldi ulan gece sene neyapmisti karagumruk ile volkan diye, aynen hatırladığım gibi 2 maçta da berabere kalmışız. Gönül borcu çok yokmuş demek ancak beraberliğe yetmiş 

Mesaj tarihi:

geçende, jesus fener hariç kimsede rotasyon yapmıyor yazıp beni boşu boşuna uğraştırmıştı.

artık yazdıklarını okumadan geçiyorum :d

Mesaj tarihi:

hakemler çok kötü ya, saha zemini berbat, ona rağmen rahat geçtik. nuri de tırtmış ya 1-0 da otobüs çek 2-1 de atak yapmaya çalış bu mu td 

3 puan cebeee

Mesaj tarihi:
20 dakika önce, Seru dedi ki:

bizim golu niye vermediler anlamadim. bats napiyo ki orada.

Son dk adamların golü de yedi hakem 3 2 yeniyoruz yine sorun yok dhdjfs harbiden yalnız bats temas bile etmiyor adam elektrik çarpmış gibi hareketlerle attı kendini yere ve yedi tertemiz golü helal olsun 

Mesaj tarihi:

Son gol ofsayt değil, penaltı da yanlış karar. 1 hafta mi oldu aglamaniz, ise yaramış helal olsun. Bu var hakemi göreve devam ederse mhk direk istifa etsin

Laorx gelmis yine, hosgeldin. Aglamaya devam. Sen anca bu laflardan anliyosun. Futbol bilgin aglamada bitiyo, sonrasini konusmaya gerek yok.

BloodBane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Yine derken, ne zaman gelip ağlamışım burada?. Ben fikrimi beyan ediyorum, bence yanlış kararlar. Vücuddan kola çarpma hatalı penalti, son pozisyona ofsayt diyen zaten bıraksın bu sporu takip etmesin yeto

Mesaj tarihi:
9 dakika önce, Laorx dedi ki:

Son gol ofsayt değil, penaltı da yanlış karar. 1 hafta mi oldu aglamaniz, ise yaramış helal olsun. Bu var hakemi göreve devam ederse mhk direk istifa etsin

images?q=tbn:ANd9GcTin1b0MCZtqJKxIlUdExd

Adam hareketlenmese ofsayt degil ama Osayi nin kosu yolunda olunca aktif alanda oluyo sonuc olarak.

Batshuayi nin penalti pozisyonu net gorulmuyo, olmayabilir, ama sonrasinda faul diye Rossi nin iptal edilen golu fena. Penalti degilse onun kefaretini odemis gibi hakem.

BloodBane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
16 dakika önce, BloodBane dedi ki:

Batshuayi nin penalti pozisyonu net gorulmuyo, olmayabilir

Bu pozisyonda net penaltiymis. Antalyali oyuncu elini acmis, Batshuayi den ele gidiyo, kendi vucuduna carpmiyo.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...