Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Verilen metinlerden görsel üreten OpenAI'ın yeni projesi internette virale dönüşmüş. Dali ve Wall-e'den esinlenerek isimlendirme yapmışlar: DALL·E: Creating Images from Text API'ı ile uğraşmadan herkesin ücretsiz deneyebileceği mini bir sürümü var. Yoğunluk sebebiyle birkaç denemeden sonra cevap dönebiliyor bu arada: DALL-E mini Reddit'te epeyi hoş örnekler paylaşılan subreddit'i de paylaşayım: Reddit Dall-e-2 Paticik'ten epeyi yaratıcı eserler çıkacağına eminim Reddit'ten birkaç seçmece: Raccoon holding a cake on a plate, the walls behind are covered with papers, 4k Award Winning Photography an orchestra playing under the night sky, digital art A Large Black & Brown Maine Coon Cat Dressed Up in a Knitted Octopus Costume, High Res Photograph ornate Mughal painting of an Apache helicopter
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Ben şimdiye kadar üsttekiler kadar temiz bişey çıkaramadım hiç, meme tarzı ağzı gözü kaymış resimler geliyor hep bana.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Haa zaten dall-e mini farklı bi olaymış, normal dall-e gibi üst düzey bi ai project değil de işte benzer metodlar kullanan basit bi meme generatormış mini olan. Lan ben de diyorum niye herkes şırek gibi çıkıyor
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 picture the Recep Tayyip Erdoğan as The Emperor of Mankind from warhammer 40000 universe ,
Öne çıkan mesajlar