Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Love All Play (2022)


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

Love-All-Play-Reveals-Cast-and-Premiere-
 

Badminton sporunu işleyen ve 2011-2014 yılları arasında yayınlanmış aynı adlı roman serisinin uyarlaması. Ayın 20'sinde aynı isimli badminton temalı bir K Drama dizisi de başlıyor ama anladığım kadarıyla bağlantılı değiller.

Ryou Mizushima liseye başlar ve büyük bir istekle Badminton klübüne kaydolur. Tam zamanlı bir koçları olmamasına karşın yerel turnuvaya katılabilmek için büyük bir istekle çalışmayı sürdürür. Onun bu azmi, Minato Lisesi'nin koçu Ebihara'nın dikkatini çeker ve ona bu prestijli okula katılma şansı sunar. Mizushima başta kararsız kalır ve ebeveynleri buna karşı çıkar, fakat ablasının yüreklendirmesi ile katılmaya karar verir. Mizushima şimdi idealistik koçu ve mücadeleci oldukları kadar nevi şahsına münhasır takım arkadaşlarına kendini ispatlamalı, tecrübe eksikliğini geride bırakıp liselerarası turnuva için elinden gelenin en iyisini ortaya koymalıdır. 

FOvZuUaaAAU7KyM?format=jpg&name=small

Geçen gün başladı. Öyle çok şeyler beklemiyordum ama başroldeki Natsuki Hane'nin kedisini seslendirme kadrosuna koyduğunu görünce en azından başlayayım dedim. Animasyonlar fena gözükmüyor ve güzel başlangıç yaptı ilk bölüm için.

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...