Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Nas cihazında kullandım ama 2 tb yetmediği için 4tb aldım bunları elden cıkarıyorum . Saglık durumu %100 Fiyat bilmiyorum kaça gider. Nas cihazı olan kacırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 garantisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 İronwolf un özelliği nedir? Bilmedigimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 nas cihazları için üretilen daha dayanıklı olduğu söylenen seagate'in hdd modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 (düzenlendi) @Masticore, burayı unuttun sanırım. Hala satılık mı? garanti durumu nedir? Aklındaki fiyat nedir? Mayıs 24, 2022 KillJoy tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Mention atmasan görmezdim valla . 2019'da alındı garantisi bitmiştir. Piyasanın yarı fiyatına veririm . Bakıyorum 1200 tl fln. yazıyor tanesini 600 tl'den veririm . Bir problem yaşarsan ilk ay geri yolluyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 tek satar mısın peki? tek olursa kaç yaparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Valla unutmustum urunu çifter satmayi tercih ederim cunku bu tarz urunler çift harddisk ile calisiyor genelde ama satilmazsa satarim bir kac gun. Hic ilan bile acmadim . ilan açıyım ilk aciliyetin var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Tek olursa da dedigim fiyattan veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Bak bunu ben de alabilirim NASdaki disklerden biri bozuldu bahaneyle ikisini de değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 (düzenlendi) İlgilenirseniz pm atın abi , görmüyorum güncelde. Çözemedim ben forumu hala . Bazı konular çıkıyor bazı konular çıkmıyor Mayıs 25, 2022 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar