razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 (düzenlendi) Daha önce hiç bir Apple ürünü kullanmadım. Bir iş için ikinci el bi macbook alıcaz $1200 civarı. Battery cycles güvenilir mi yoksa bir şekilde düşürülebiliyor mu? Alırken nelere dikkat etmek lazımdır? MacBook Pro 13 M1 düşünüyorum 14-14.5k civarı bi piyasası var, iyi midir? Ama dediğim gibi $1200'a falan da olabilir daha iyi bi model varsa. Ocak 12, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 M1'ler güzel performans/pil ömrü/durability olarak, ben kullanıyorum. Tek büyük sıkıntıları portları olmaması. Sırf o yüzden 2015 macbook proyla geziyorum hala. Battery Cycle uzmanı değilim de, şarja tak çek hiç dikkat etmediğim 7 yıllık pro bile hala çok iyi pil ömrü sunuyor. M1'in şarjı muazzam zaten. M1 alacaksanız bir de fonksiyon tuşları olmadığının farkında olarak alın. F tuşları yerine orada dünyanın en gereksiz touchboard'u var... Zaten son modellerde işe uyanıp kaldırdılar, o kadar kötü. Benim bilgisayarı kullanışımı kısıtlıyor.
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 m2 li macbook air gelecek bu sene onu beklemekte fayda var, portlu vs yeni design...
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 MDM diye bişi varmış cihazda aktifse adamlar uzaktan istediklerini yapabiliyolarmış. Firma cihazları. Böyle şeyler için sordum aslında. Bi de yurtdışı olunca bi sıkıntı oluyor mu bunlarda? Garanti 1 yıla düşüyor sanırım onun dışında.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Baska bir sey yok. Bir tek klavye sikintisi cekersin. MDM mevzusunu bilmiyorum.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 İkinci el macbook ta en önemli şey şarj cihazının sağlamlığı,maclerde en önce o ayvayı yiyor. Birde tüm tuşlara basıp dene, bazen sıvı teması oluyor ve tuşlarda hassasiyet kaybolabiliyor. M1 süper, tepedeki touchbar olmasa al hayat boyu takil
Öne çıkan mesajlar