Komutan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Bana göre bu gösterilenlerdeki en büyük handikap, Terminator denilince insanların aklına tanklar, toplar falan değil, piyadeler ve robotların gelmesi. Elbette bu konseptteki bir oyun için insanlarda da böyle araçlar olması lazım ama neticede bana pek Terminator hissi vermedi. Pek iyi bir oyun olacağını zannetmiyorum ama çıkınca bir görmek lazım tabii. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Diablo 4 den çok bunu merak ediyorum.muhtemelen kotu cikacak ama olsun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Bu oyuna ne oldu yav? Bilgisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 cikmis bu: https://store.steampowered.com/app/1839950/Terminator_Dark_Fate__Defiance/ 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 çok güzel duruyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 mekanikler guzel baya detayli, oynanir bu bence. haritadaki araclari falan ele gecirip arac filosu kurabiliyoruz eger surebilecek adaminiz varsa. Tank, tir buldozer vs bunlar sag kalirsa sonraki gorevlere de geliyor bizle, cephane yakit vs management var, her birligin skilleri degisik vs 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 bu olmuş baya baya, COH gibi ama daha zevklisi müziklerde çok iyi atmosfer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 supply biraz dert, bi de tank crew bulamadım daha kaçıncı görev oldu. ama oyunu öneriyorum zaten filmlerini sevmeyen yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 bende baslayacagim buna bir ara, az patch neyin yapsinlar diye bekliyorum, izledigim kadari ile oyun baya micro oldugu icin belli kritik birimleri kaybetmek load sebebi, misal terminator tank ile bizim tank esit degil 1vs1 de, ATGM falan yoksa yada olmusse onceden, birtakim problemler ortaya cikiyor extra kaynak icin yan gorevleri yapmak gerek. technician tank surucusu olabiliyor sanirim upgrade ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 (düzenlendi) ATler ve RPGler ile idare ediyorum zaten daha tankım olmadı hiç, mexico sınırına geldim ama löl alanda ne bulduysam kapıyorum araç namına, dozer tır vsvs... bir de takıldığım nokta T'lerin niye dişleri var? nasılsa nükleer güçle besleniyorlar ama sanki yemek yer gibi diş yapıyorlar asdf Mart 4, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 quick save load emulator dedikleri için biraz çekiniyorum oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 hayır abi cidden güzel film gibi oyun ve q/load falan pek yok. sen bi başla zaten gerisi gelir asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar