=)) Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 (düzenlendi) Selamlar ps4 ü sattığım için psn hesabını da satıyorum içinde 162 tane oyun var psn oyunları + benim satın aldıklarım.Sanırım mail hesabı da değişebiliyormuş güvenlik olarak. Güzel koleksiyon baya vakit yer. Vaktim var zamanında oyun almadım diyen birine ilaç gibi gelir.Yazık olmasın başkalarına gitmesin patiye gitsin offer usulü satıcam ne kadar eder bilmiyorum.Baktığımda 20000tl yi geçiyor şu anki üzücü fiyatlarla ama oyunların çoğu dandik onlar bile 150tl falan ediyormuş.Benzeri hesaplarla kıyaslamanız yeter fiyatlarken tişikkürler oyun listesini ekliyorum.Alan mutlu mesut çoluk çocuk oynasın dlcleri tek tek yazmadım haberiniz olsun. edit: Yazmayı unutmuşum psn hazirana 2022 ye kadar da ödendi. Aralık 2, 2021 =)) tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Benim hesapta da 530 oyun var ama yazmaya üşenirim böyle satır satır bir de sittin sene alıcı bulunmaz yani. Çıksa da saçma teklifler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar