Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Meksika mutfağını, özellikle Taco'yu merak ediyorum ama henüz hiç tatma imkanım olmadı. Taco yapan fastfood zincirleri var mı Türkiye'de yoksa tarifiyle evde mi yapmamız lazım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 evde yapmak daha keyifli olur diye düşünüyorum trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Bi numarasi yok. kiyma, ? biber sosu, sogan fln sotele. cipsini bulmasi mesele olabilir, olsun, sen vazgecme. sade misir cipsinin uzerine serp. Firin tepsisine yay. Ustune kasar rendele, firina sal. Close enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Mükkkemmel bir reçete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 2 saat önce, reyou dedi ki: Bi numarasi yok. kiyma, ? biber sosu, sogan fln sotele. cipsini bulmasi mesele olabilir, olsun, sen vazgecme. sade misir cipsinin uzerine serp. Firin tepsisine yay. Ustune kasar rendele, firina sal. Close enough. taco diyor nachos değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 arasina dedigimi koyuyolar iste food truck larda. Shell farkli olabiliyor sert yumusak. Istersen karides koy, istersen veggie yani. Abarti bisey degil, evde yapilir cabucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 (düzenlendi) bayılırım, adana dürüm kadar güzeldir benim için. içi kıyma fasulye vs kolay zaten, sert shell tek sorun. onu da lavaşı U şeklinde bir kalıbın üstünde fırına verirseniz elde edebilirsiniz istanbuldaysan nispetiye tacofit güzel yapıyor Ekim 24, 2021 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar