Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Selamlar, Satmayı düşünen/satan varsa eğer duruma göre 1 yada 2 adet 24" ve üstü monitörler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Var. (Eve gidince marka ve modellerini yazacağım da unutmayayım diye kendime not alıyorum. sdfdsfsdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Tamam hadi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Selamlar, Yakın zamana kadar ikinci monitör olarak kullandığım Dell U2414H var, yeni kutusuna kaldırdım artık ihtiyacım yok diye, ilgilenirsen mesaj atabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 elimde monitorler var. /pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar