Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 https://www.imdb.com/title/tt9737326/ An alien invasion is chronicled from multiple perspectives around the world. Sam Neill as Sheriff John Bell Tyson Shamier Anderson as Trevante Ward Golshifteh Farahani as Aneesha Malik Firas Nassar as Ahmed Malik Shiori Kutsuna as Mitsuki Tara Moayedi as Sarah Malik 22 Ekimde basliyor, 10 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Fragman kalitesiz duruyor, klişelerle dolu b sınıfı bir dizi olacak gibi. Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 (düzenlendi) 3 bolumu izledim.. Su ana kadar berbat. Ekim 22, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 cikmis ilk 3 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 bu fena gitmiyor ya yavaş başladı ve yavaş ilerliyor ama güzel anlatıyorlar gereksiz karakterler ölse daha da güzel olur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Hafiften konuya giriliyor gibi bos belese gecen bolumlerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 On 22.10.2021 at 21:56, Scalanova dedi ki: 3 bolumu izledim.. Su ana kadar berbat. Ben de ilk izlerken bu tepkiyi verdim ama apple'ın da boş dizisi yok. muhtemelen psikolojiye odaklanmışlar. direk oldu diye oluyor kısmındalar işin. biraz toparlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 apple'in dizilerinden uc dort sey izledim. see kotuydu bayagi, foundation ayni sekilde cok kotu, for all mankind olmasa da olur. morning show ayni sekilde. kalaninda bayagi bi ablali, teyzeli dizisi vardi. bayagi kadinlar gunu ya da tr dizisi seviyesinde idi zaten. bos dizisi yok derken? dolu dizisi yok gibi duruyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 ted lasso iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 apple yeterli sayida kaliteli dizi dizebildi. morning show bu sezon dususte cunku mitch karakterini ne yapacaklarini bilmiyorlardi. sonunda buldular. onumuzdeki sezon formuna doner. servant ve lisey's story epey iyiler. servant'i herkese tavsiye ediyorum. ted lasso kimsenin en cok guldugu dizi degildir ama belki de en iyi feel good dizisi. salginda iki biyontek uzerine bir doz ted lasso. onumuzdeki sezonu daha da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 servant ilk sezonu cok iyiydi ikinci sezonu neden paslamistim acaba???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar