mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 18 saat önce, Oce4n dedi ki: hintlilerin scam taktiği bu. iade yapmamız lazım sana diyip sahte ekran görüntüleriyle AH TÜH çok fazla para göndermişiz size aha kanıtı diyip fazla gönderdikleri parayı geri istiyorlar ulan dün gece 1,5 saatlik uzun versiyonunu full izledim şunun bide üstüne gittim adamın twitch kanalına girip gece yeni bi seriyi izledim. inanılmaz bi contentmiş asfdafdsaf bu arkadaş biraz işin eğlencesinde tabi. birde şunlar var. mark rober bi kaç senedir her sene bu glitter olayını yapıyor. bu seneki videoyu çektiği sırada çok büyük bir scam yakalamışlar ve jim browningle beraber polisle ortak operasyon çekiyorlar. jim browning de ayrı bir hikaye. adam arayan hintlinin pc'sini hackleyip bağlanıyor işkence yapıyo adamlara. aşağıda koyduğum vbideoda kendini arayan hintlinin ismini adresini falan bulup direk adama yle seslenmeye başlıyor asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Mark la Jim i arada izliyordum ama kitboga ayri bir entertainment mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 bu kitbogaya hangi videodan girmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 herhangi bir bideodan basla kitbogaya adamın cogu videosu aynı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 kitboga anlarini twitch'de canli yakalamak sahane oluyor. ozellikle peruguyla, ses degistirmeceyle yasli teyze edna roleplayi yaparken. gerci iyi kisimlarina gelmesi cok uzun suruyor zira maksadi scammerlari olabildigince oyalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 grandma rpleri en iyileri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar