cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 (düzenlendi) Satmayı planladığım 3 ürün var, aşağıda bilgileri paylaşıyorum. Fotoğraflarını daha sonra eklerim. Unuttuğum başka bilgiler varsa söylerseniz eklerim. Tüm cihazları İstanbul Anadolu yakası elden verebilirim. Iphone XS 64GB Space Gray / güncel fiyat 8.300 TL 1 yıllık cihaz, yaklaşık 1 yıl daha garantisi mevcut. Şirket yan hakkı olarak Bilkom üzerinden aldım. TR garantisi var ama yan hak olarak geldiği için faturası yok. Şarj kablosu ve adaptör mevcut, kulaklık yok. Pil sağlığı %92. Spigen ön cam kaplama var, herhangi bir çizik ya da problem vs yok. Iphone 7 Plus 128GB Jet Black / güncel fiyat 3.350 TL - SATILDI 3 ya da 4 yıllık bir cihaz, garantisi yok. Pil sağlığı %84. Şarj kablosu ve adaptör mevcut, kulaklık yok. Spigen ön cam kaplama var, herhangi bir çizik ya da problem vs yok. Apple Watch 3 42mm Space Gray Nike Edition / güncel fiyat 1.450 TL - SATILDI 3 yıllık cihaz, garantisi yok. Pil sağlığı %100. Şarj kablosu ve adaptör mevcut. Herhangi bir çizik ya da problem vs yok. Kasım 29, 2021 cavanagh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Fiyatlar Jilettt 3400'e samsung s10plus iyi almışım 11.11 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Sen baya iyi almışsın bu arada. İlanlara bakıp kondisyonlara göre fiyatları yazdım. Cihazlar temiz olduğu için biraz yukarıdan konumlandırdım. Alan olursa gider artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 7plus'a 2950 veririm düşünürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 45 dakika önce, Masticore dedi ki: Fiyatlar Jilettt 3400'e samsung s10plus iyi almışım 11.11 de gecen sene ben de 11.11'de s10 plus aldim, en iyi fiyat 4800du ki ben de kupon mupon 4600'e getirmistim, yanlis hatirliyor olmayasin 3400 BIRAZ fazla az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 (düzenlendi) yanlış yazmışım 4300'e aldım ben senin kupon kötüymüş. Tolga Çevik maymunluk yaptıgı son gün , canlı yayında bir indirim yaptılar. Yani kupon tanımladılar ordan aldım. 5k'ya 700 tl idi kupon Nisan 7, 2021 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 7plus ve saat forumdışı satıldı, XS hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 xs'in fiyatında bi anormallik yok mu ben daha yeni ip11 128 aldım 7600 tl verdim(hepsiburada) seninki 2. el bi ürün ve eski seri için fiyat bana normal gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 tekrar kontrol edeyim o zaman, teşekkürler uyarı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Bende biraz baktım fiyatı yüksekmiş galiba 11 pro falan muadili o yüzden bilemedim belki normaldir. ama ip 11 eski iken ondan önceki telefonun hala bu kadar pahalı olmasına şaşırdım açıkçası bilgim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 pazarlık payıyla falan iyi gibi duruyor fiyat, ben de inceledim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar