Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 (düzenlendi) bilgisayarda garip bi şekilde hiç bir şey çalışmamaya ya da çok yavaş çalışmaya -herhangi bi program, windows gezgini vs. - başlamıştı ben de biraz önce format attım. 1 hdd 2 ssd var. ssdlerden birine windows kurdum diğeri içinde oyunlarla duruyor. bir tane de 1tb hdd vardı diğer her şeyi kurduğum. neyse windows açıldı hdd'yi biçimlendirmek için disk yönetimine girdim ve sağ tıklayıp biçimlendir dedim ve şu şekilde kaldı: RAW olmuş muydu ilk açtığımda emin değilim sanki bir iki bunu denedikten sonra oldu ama bilemiyorum. Neyse böyle kaldı. Hiç bir şey yapamıyorum. direk bilgisayarımdan sağ tıklayarak biçimlendirme yapınca da kalıyor biçimlendiremiyor ama hata vs. de vermiyor. zorla kapatmak gerekiyor. raw olduğu için chkdsk yapamıyorum. komut isteminden diskpart komutuyla biçimlendirmeyi denedim ama o da sonunda windowstan yaptırıyor falan. n'olmuş olabilir patladı mı disk acaba? bilgisayar bu disk patladığı için mi sapıtmıştı da format atmam gerekti. emin olamadım. Mart 30, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 buyrun cenaze namazına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Sen niye hep bilgisayarla problem yaşıyorsun ya sdf formati nasil attin? Windowsun yeni mi kuruldu anlaşılmıyor mesajindan. Eğer windowsun oldugu harddiski formatlamadiysan bu sorunlari yasaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2021 oho senin bildiğinin daha 2 katı problem yaşamışımdır asd nasıl anlaşılmıor abi işte format attım windows kurdum. bütün hddleri formatladım. sıfır herşey. formatı usb ile attım. bu arada yeni hdd aldım direk ama kurtarabilirsem ofise takarım iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Partition oluştur önc3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar