deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 2 ay once ipad 8 gen bir de apple pencil aldim, bayagi da isimi goruyor. Her neyse, bugun tabletin sarji bitmis, sarj ettim falan kalemi gormuyordu. Herhalde kalemin de sarji bitti dedim. Onu da sarj ettim ama tik yok. Asagida yazdiklarimi denedim su ana kadar: Ipad'i restartlayinca unpair oluyormus kalemle, pair etmek icin taktim ama devices kisminda gorunmuyor kalem. 30dk falan lightning portta sarj ettim ama degisen bir sey yok. Tableti 3 4 kere restart ettim, bluetooth'u actim kapattim. Bluetooth kapaliyken kalemi takip bluetooth'u actim falan iih. Baska bir iki sey daha denedim, ettim hic bir sey fayda etmedi. Bu arada kalemi falan hic dusurmedim su ana kadar, hatta kilifta kalem yeri var, orada duruyor surekli, zarar gorme ihtimali de yok. En son kullandigimda calisiyordu sorunsuz. Var mi bir fikri olan? Servise gidecegim yoksa yarin. Apple marka neyim varsa sira sira sorun cikartiyor tilt oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Gen2 ile değiştirirler direkt uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 gen 2 ipad 8. nesilde çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2021 Ne yazik ki, sacma sapan lightnin porta kalem takiyorum. Tam kirilsin diye tasarlanmis bir sarj etme sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar