ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Selam, 1-2 aydır binance'ten al-sat yapıyorum. Bu borsanın arayüzü çok kötü değil mi? Kar/zarar vs gibi şeyleri görmek imkansız (PNL hariç). app'lere baktım, hiçbiri doğru dürüst çalışmıyor. En sonunda bi google e-tablolarda bi tablo yaptım kendime. Fakat onda da bir pair için eski al satlarıma ulaşamıyorum heheh siz nasıl yapıyorsunuz? Nasil takip ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Arayuz berbat haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Delta var iste app, nasil bulamadiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 deltada yeni bi coin ekleyince portfoyine, delta bunu algılamıyor. api'yi tekrar silip eklemen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Bende oyle bir sey olmuyor pek, surekli coin ekleyip cikariyorum. Hem android hem ios'ta kullandim aslinda, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Delta patates. Accointing.com 'i denedim şimdi. Çalışıyor gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar