ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Selam, 1-2 aydır binance'ten al-sat yapıyorum. Bu borsanın arayüzü çok kötü değil mi? Kar/zarar vs gibi şeyleri görmek imkansız (PNL hariç). app'lere baktım, hiçbiri doğru dürüst çalışmıyor. En sonunda bi google e-tablolarda bi tablo yaptım kendime. Fakat onda da bir pair için eski al satlarıma ulaşamıyorum heheh siz nasıl yapıyorsunuz? Nasil takip ediyorsunuz?
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Delta var iste app, nasil bulamadiniz :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 deltada yeni bi coin ekleyince portfoyine, delta bunu algılamıyor. api'yi tekrar silip eklemen gerekiyor
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Bende oyle bir sey olmuyor pek, surekli coin ekleyip cikariyorum. Hem android hem ios'ta kullandim aslinda, enteresan.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Delta patates. Accointing.com 'i denedim şimdi. Çalışıyor gibi duruyo.
Öne çıkan mesajlar