Pierlupi Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Selamlar arkadaşlar çok sevdiğim monitörümü bana fazla profesyönel geldiği için satışa çıkarıyorum 1 yıl daha garantisi vardır. Monitör Asusun premium serisindendir. Gerçekten rekabetçi oyunlarda üst düzey bir deneyim sunuyor. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Fiyat: 2600tl Yer: İstanbul Erenköy 0553 356 56 51 buradan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Logo yansıtma işi iyiymiş he. Asus bu işleri çok iyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 ips panellerde bu kadar tepki süresi düşmüşken, bu monitore bu kadar para verilir mi tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierlupi Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2021 10 saat önce, Seru dedi ki: ips panellerde bu kadar tepki süresi düşmüşken, bu monitore bu kadar para verilir mi tartışılır. Hocam muadili Ips panellerle olan karşılaştırmaları izlerseniz netlik olarak hala Tn panellerin gerisinde. Linus Tech in bunla alakalı videoları var izleyebilirsiniz. Pro yada Semi Pro Fps oyuncularından belki sponsor harici hiçbirisinde Ips panel göremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierlupi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paticige özel 100tl daha indiriyorum fiyati 2500tl güncel fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 klavyenin aynisi bende de var, ama ctrl tusuna avuc kenari ile bastigimdan ve orayi pert ettiginden kullanmayi biraktim. bir de kablolari cok sinir bozucu, ny-london fiber hatti gibi onelan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar