sylvanas Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Android ve telefon islerine uzagim. Soyle bir sey istiyorum mumkun mudur, vr gozluk ve street view kullanmak istiyorum ama tiklama yapamiyorum headset varken. Pc ve wifi uzerinden android'e gamepad sinyali yollayabilir miyim? Uzerinde cagri cevaplama tusu olan kulaklik var ama street view'de ise yaramiyor tiklama olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 OTG kablosu ile mouse bağlayabiliyorsun. belki bluetooth mouse bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Otg kablosu aldim gamepad taktim da bi tepki gelmedi. Birkac checker app ile baktigimda destekliyor diye gorunuyor. Ekstra bir ayari var mi taktiktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Normalde OTG için yok, gamepadin android desteği var mı? ekstra yazılım istiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar