sylvanas Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 yeni önerilenlerde görünce heyecan yaptım golden age ile ilgili, sanırım belgeselle karışık dizi formatında. sadece fragmanı izledim, normal dizi yapsaydınız ya dedim ama belki böyle de güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 (düzenlendi) Korsanlığın altın çağını anlatan harika bir docudrama. Chamber of Evil ve Age of Samurai'nin aksine bu kez diyaloglar ve oyunculuklara oldukça ağırlık verilmiş. Odağında çok sayıda korsanı almasına rağmen hepsine yeterli zaman ayrılabilmiş. Çocukken bir oyuncak kataloğunda foto'larını görüp de içimde uhde kalan korsanlı Lego takımının bu docu-drama'da sıkça gördüğümüz Nassau adasına oldukça benzemesi de beni oldukça şaşırttı. Korsanların Fransız ihtilalinden seneler önce anarşist bir cumhuriyet kurma girişimi ve ırkçılık karşıtı kaptanlara yer verilmesi de farklı bir hava katmış yapıma. Oyunculuklar fena değil. Özellikle Anne Bony'i canlandıran bayanın yeni projelerini merakla bekliyor olacağım. Son olarak beni rahatsız eden tek şey sadece tek bir karakter için konuşan birisini görmek oldu, kadın yazar/tarihçi kotası dolsun diye konmuş gibi hissettiriyor, hoş değildi o açıdan. edit: Türkçe dublaj son derece iyi. Mart 20, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Ben begendim, bazi noktalari atlasa da, kota doldurmak adina birilerini konustursa da genel olarak age of samurai ye gore daha duzgun olmus. Cogu onemli korsana yeterli zamani ayirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar