Komutan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Fena gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Steamde rastladım gözüm kaldı, varmı oynayan eden bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 imkanlari mi yetmemis bilmiyorum ama ilk oyundan bu yana onca zaman gecmis olmasina ragmen yeterince ilerleme yok. ayni bayik piety/knowledge sistemini kullaniyor mesela. dynasty ve eventler bir tik daha iyi. traditions, victory type gibi yenilikler var. fakat realtime savas bir deri bir kemik. artik cita 200X yillarindaki kadar dusuk degil. niye cikisa cok az vakit kalana kadar savaslari gostermediler anlasiliyor. yanliz sunu not duseyim sadece ciktigi vakit baktim, guncel halinden haberim yok ve workshop'un toparladigi bir sey var mi bilmiyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar