Loex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 bitmiş bölüm adamlar baya gta nın orta çağ versiyonun yapmışlar çok eğlenceli grafikleri absürd absürd questleri falan baya iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Playway-Jutsu Games in yaratici fikirleri var ama urun gelistirmeye ve detaylandirmaya daha cok zaman ayirmalari lazim. Icerik bir kac saat icinde kendini tekrar ediyor, farklilik yaratamiyor. Developer da dlc ile cesitlendiririz kafasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 geliştirmeye çok açık bu ya zaten her mekanik var neredeyse azcıkda rpg elementleri ekleseler yok satar bu oyun. bide online modu mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 her oyununda online modu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 gelistirmiyor adamlar sorun orada. Bir kac saat oynayip egleniyorsun. DLC ile de content(yeni sehir, vs) ekliyorlar. 911 operator da report ettigim typolar filan halen duruyor, ki kac tane dlc cikti oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 bu oyun çok daha mantıklı abi belli bi el değmiş adamlara önceki oyunları ile hiç alakası yok gibi geldi bana. Belki yayıncıları yaptırıyodur oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Yayinci playway - games operator. Yapan jutsu games. 911 la ayni kadro. Hatta playway in yeni kickstarteri cikti. Adamlarin devamli bir konsepti yok. Game Dev Tycoon daki firma gibi "yapalim belki tutar" tadinda takiliyorlar. Ben illa eksik yada kotu olur demiyorum, ama bu tarz oyunlara early access te atlamamak lazim. Ciksin, verdigi gameplay ve play time i gorelim. Ona gore fiyat/performansina bakar, tam fiyatina deger mi, yoksa indirim mi beklenir, yoksa hic mi oynanmaz karar verilir. Ben konuyu begendim, arada bakarim ne durumda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 videodan sonra oyunu tüketmiş gibi hissettim. fikir ok da, üzerine bişey eklemiyosan 2 eheh'ten sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 early access le aldım dün oyunu bi 15 dk 2 3 quest yapacak vaktim oldu. Orta çağ çok güzel anlatılmış baya zevkli ortamlar falan kale surlarına grafiticeler fuck the king falan yazıyor. oynanış eğlenceli ama kameraya çok uyuz oldum keşke karakteri takip etse arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar