Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 biraz ince oluyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 (düzenlendi) Emaye ürünler eskiden olduğu gibi yeniden popüler olmaya başladı aslında ben tiplerini seviyorum. Refika bir süre önce kendi markasıyla başlamıştı, onun sayfasında emaye ürünlerinin detaylı açıklaması var. İçerisi emaye kaplamalı tencereler aşındıktan sonra teflon gibi kullanılamaz hale geliyor. Tahta veya silikon mutfak araçlarıyla kullanmak lazım. Döküm tavanın emaye kısmı dışında ise sorun olmaması lazım, sonuçta pişecek gıda ile temas etmeyecek diye düşünüyorum. Mayıs 18, 2021 orc_lord tarafından düzenlendi Yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Hepsini denedim envai çeşidini. Çok para verdiklerim bile oldu. En mutlu olduklarım çin wok tavası Carbon Steel olacak bir de DuPont Platinum kullanan teflon tavalar bu sonuncusunu kore den aldım yumurta için inanılmaz iyi. ilki wok olanı londradan aldım her şey için mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar