RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bizim garajda görmek isteyenler gelebilir...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 MAyak MUHTESEMbir sey yaws... sufer[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 modifiye dedikleri bu galiba.. abi inanamıyorum ya bu nedir.. içimden bir şeyler koptu resmen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu ne ya bu araba mi simdi yani hiç inanamadim uzay gemisini andiriyo daha çok..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yok abi ben bu arabaya binemem :) gözlerimi alıyor :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
Öne çıkan mesajlar