monoscope Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 (düzenlendi) Merhabalar, https://www.asus.com/Monitors/ProArt-PA27AC/ bu ürünü aldım thunderbolt desteği var diye, Amazon sağolsun hemen gönderdi fakat monitör görüntü vermeye başladığı andan itibaren garip bir cızırtı desem cızırtı değil böyle elektrik sesi gibi ses geliyor. Ses benim için rahatsız edici değil dikkatimi verirsem takılıyorum fakat merak ettiğim bu tarz bir ses çıkarması normal midir ? Ekim 13, 2020 monoscope tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Kapasitörler ötüyordur sivrisinek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Peki normal midir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 farklı güç kablosu ve farklı görüntü girişiyle denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Elimde hiç yoktu açıkçası kutudan çıkanlarla denedim. Bir hdmi ve bir thunderbolt bağlantısı ile denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 3 saat önce, monoscope dedi ki: Peki normal midir bu ? İyi bişey değil tabiki. Ama rma veya garanti süreci başlatacak kadar da ciddi değil. farkli power outlet ile, farkli kablolarla dene istersen. Bir de monitor brightness ve tazeleme oranını değiştirip sesin seviyesi ve frekansı değişiyorsa kesin invertor ve/veya içerdeki kapasitörler olduğundan emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 ısınsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Kabloları kontrol ettin mi? Kablolar yuvaya tam oturmadığında (özellikle power kablosunda) böyle şeyler olabiliyor. Komple hasarlı da olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar