roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Cihaz bu: https://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-HS20EXR-Digital-Camera/dp/B004G8Q61E 30x optik zoom’u ve 1080p video kaydı var. Çok az kullanılmış tertemiz bir makina. 550 TL’den ilana koydum ancak patiye indirim yapılır. Takas olarak sadece Gopro Hero 9/8 kabul edilir, üstüne para eklerim tabii ki Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Arkadaşlar fiyat çok iyi değil mi sizce de? Balta bile gelmemiş de yorumlarınızı alayım. Makina benim değil eşimin de, nasıl bir cihaz olduğuna dair hiç bir fikrim yok. Bi sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 (düzenlendi) 16mp, 10 senelik makina. çoğu telefon daha iyi. -fiyat kötü değil ama kimin ihtiyacı olur? dashboard cam yap bence Ekim 21, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 bi zahmet telefonlardan iyi olsun 10 yıllık olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 (düzenlendi) kullanilabiliyorsa, webcam olarak ihtiyaci olan alsin bence zoom lens'le goruntu kalitesi zor, sensoru de ufak. Image quality dissappoints demisler 10 sene onceki review'da bile bir de zaten baya buyuk bu makine, bu buyukluktu dslr var yakin fiyata. macro cekimi boyle Spoiler normal Spoiler Ekim 21, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Webcam olarak kullanılmıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 10 saat önce, Goering dedi ki: çoğu telefon daha iyi. 8 saat önce, Silphatos dedi ki: bi zahmet telefonlardan iyi olsun 10 yıllık olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar