sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Merhaba, Goering'in EV (Electric Vehicle) konusunu epey kirlettik, konu başka yerlere sapmaya başladı. Bu konuyu açmak istedim. @Goering gibi yetkili abiler bizimle bilgilerini paylaşmak isterler, batma hikayelerimizi konuşuruz vs. diye düşündüm. https://www.reddit.com/r/SPACs Buradaki gibi yeni çıkan SPAC'ları konuşuruz, takip ederiz, heyecanlanırız. İşin finansal boyutundan bağımsız, global gündemi ve yeni teknolojileri de ister istemez takip etmiş oluruz, bilgi alışverişi yaparız. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 yeni bitcoinimizi bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Onu da yazacaktım da, utandım yazmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) Protected Worksheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LQLUy21Y14CcYyuYgKJcf9OQ4QWCs_w6PX-jDqhcejQ/edit#gid=0 şunu protected'dan çıkarın da size update edeyim dasdasdasd bitcoin veya coin'le alakası yok tabii SPAC IPO'nun early NAV hunting Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Of bu ne ya. ALLAH mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) üstteki excel'de ''SPAC Numbers'' yazan yeri piyasa açılınca takip ediyoruz. bir kac gun VOL > AVG. VOL. olanlara giriyorum (W. olarak cunku teknik olarak underlyingi -hisse burda- geriden takip ediyor) hype oldugunu gosteriyor bu veya haber var demek, satıcılar da gelmiş olabiliyor tabi (charta bakın) Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 yirttik abicim yirttik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) Abi hem çok basit hem de çok mantıklı yahu, valla teşekkür ederiz. Aynı gün içerisinde trade ediyor musun, TA baz alıp bir süre tutuyor musun yoksa % hedef falan mı koyuyorsun? Ha bir de, işte o soru: STOCK mu, WARRANT mı? :)- bunun cevabını yazmışsın şimdi gördüm sorry. Eylül 15, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 vay arkadaş neler neler varmış. işte bunlar hep sevap, teşekkürler @Goering :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Adam harbi hayır duası alıyor ya 2 gündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) ben geçen hafta dphc ile başladım, baktım DEEP in profit oldu. daha çok okudum sonra warrant'ını aldım. daha da çok araştırdım: hcacw, snpr.u, spaqw aldım. yavaş yavaş öğreniyoruz. w 2-4$ üstü bakmam pek herhalde artık. aklınızda olsun gambling, internet siteleri SPAC'ları fln pek iş yapmıyor. pilci KCAC var o da çok uzun bir proje. genelde Electric Vehicle gidiyor... Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) Sabahtan beri okuyorum ben de. $SHLL çok hype şuan. Ona girebilirim büyük oranda. $dphc'de pre marketa bakılırsa sağlam pullback yapıyor. Takip edip girebilirim. Biden bugün Ohio'da konuşma yapacak, Lordstown'dan bahsedecek falan diyorlardı, neden düşüyor bilemiyorum. $dphc'ye böyle demiş biri: Someone was making a bunch of small sell orders in pre-market to drive the price down for a better purchase price. People panic selling now because of it. Kirli işler :) Eylül 15, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) dphc -8%'lerden -3% lere geldi, hype is real. finansallara göre dphc shll'e göre daha iyi, 70-80$ bekliyorum ben ama bilemedim shll'in merger'ını takip edicez. //daily bak, down gunler oluyor zaten ama devam ediyor trend. illa correction/pullback vs. olucak, Allak'in emri. Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 50% DPHC 50% SHLL.W aldım, allah yar ve yardımcımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) https://www.cnbc.com/2020/09/15/palihapitiya-finds-next-10x-idea-with-4point8-billion-spac-deal-for-real-estate-start-up-opendoor.html?&qsearchterm=opendoor IPOB: IPOB SOCIAL CAPITAL HEDOSOPHIA-A NYSE 15.70 +2.65 +20.31% abi senin excelden baktım: IPOB: Today's volume: 9.766.072 Averga Volume: 560.999 LeL. Eylül 15, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Bunları nasıl alabiliyoruz. Çok karışık geldi bana. Bilal’e anlatır gibi yazsanız biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) 12 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: https://www.cnbc.com/2020/09/15/palihapitiya-finds-next-10x-idea-with-4point8-billion-spac-deal-for-real-estate-start-up-opendoor.html?&qsearchterm=opendoor bu cok barizdi ama EV degil diye girmedim. bakalim izliyoruz. W. yogunlasiyorum, yeni mergerlar falan takip ettiklerim, aciklama yapmayanlar: NOVS, DFNS, MLAC, SOAC***, AMCI, FUSE, GLEO, CCX**, CCXX** Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 2 dakika önce, Luriel dedi ki: Bunları nasıl alabiliyoruz. Çok karışık geldi bana. Bilal’e anlatır gibi yazsanız biriniz. https://interactivebrokers.com/en/home.php Şuraya üye oluyorsun. TC'de ikamet ediyorsan sıkıntı yok, adamların İstanbul Citibank'ta hesapları var. TL olarak EFT yapıyorsun, hesabına geçiyorlar. İster TL, ister çevirip USD olarak tutabiliyorsun hesabında. Aylık 10 dolar ücreti var, yarattığın komisyon tutarını bu 10 dolardan düşüyorlar gerisini ödüyorsun. İşleme göre. Site legit, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 10 dolar çokmuş, o zaman yüklü para ile girmiyorsan bi anlamı yok gibi. Borsadaki performansımı gösterirsem bütün parayı komisyona veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 komisyon ucreti 0$'a cok yakin. TL'de para tutarsan zaten enflasyon ve dovize karsi kaybediyorsun... bak:https://www.positionsorban.com/snapshots/9618f533-77c3-481d-9cee-b28e880b4cf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 $SHLL hakkında güzel bilgiler var, Hylioon'un yatırımcı sunumunun linki de var. Şirketi anlamak isteyenler faydalanabilir güzel özetliyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) *genel bilgi ha bir de duz bu SPAC hisselerine opsiyon yazabiliyorsunuz, bu konuyu okuyan o kadar 'veteran' spekulator yok diye belirtmedim AMA stock 2mil vol ve baska kriterler saglamadan option clearinghouse'dan izin alamiyor. opsiyoncular gelince fiyat artiyor... Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 kotu gun dedik, yine yuzumuzu guldurdu Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 excel'i calistiriyoruz. durmak yok, bedava ekmek de yok https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LQLUy21Y14CcYyuYgKJcf9OQ4QWCs_w6PX-jDqhcejQ/edit#gid=0 M'deki kolonu Z=>A ayarliyoruz yuksekten dusuge. M kolonda vol yuksek cikanlari arastiriyoruz, haber mi var n'oluyor diye? her gun boyle devam... ben devam edemem belki de siz bakin yazin, herkes yardimci olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) onceki actigim konuda bahsettigim sirketleri chart yapmis birisi: kendi aldigim 3 SPAC sirketi baskasinin chartinda undervalued gormek guzel hesapta da iyi DD (due dilligence) var bakiniz:https://stocktwits.com/EverlastCapital Eylül 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar