Trans Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Selamlar, Evde bulunan 8 yıllık MSI GE60 model bir laptop bulunmakta. Format atıp w10 Home kurdum. Tüm güncelleştirmeler yapıldı, driverlar güncel fakat jack girişlerinde anlam veremediğim bir sorun bulunmakta. Format atmadan önce kulaklık girişine dandil telefon kulaklarını taktığım zaman hem kulaklık hem mikrofon çalışıyordu, format sonrasında sadece kulaklık çalışıyor ve mikrofon hiç bir türlü çalışmıyor. internette denk gelebildiğim her şeyi denedim sayılır ( gözümden kaçan olabilir ). kulaklık takıldıktan sonra "Mikrofon Gizilik Ayarları"ndan izin verdim. Kulaklık takılı olduğu zaman seçili ses ayarları aşağıdaki şekilde. 2-3 kere format attım fakat düzelmedi bir türlü. Realtek i güncelledim, daha eski driverları kurdum ama çare olmadı. seçeneklerden kombinasyonlu denedim yemedi. internetten ekstra mikrofon siparişi verdim fakat düzeltilebiliyor ve ben düzeltemediysem yardım edebilir misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Varsayalın aygıt olan mikrofonun özelliklerine girince, bu cihazı dinle mi öyle bir seçenek var. Onu işaretleyip dene bakalım çalışıyor mu, ses geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Laptopun üstünde mic ve kulaklık için girişler farklıdır, telefon gibi tek değildir. Muhtemelen laptopun micini kullanıyordun ama farkında değildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2020 2 farkli giriş var doğrudur, fakat kulaklık mikrofonu çalışıyordu, ya da dediğiniz gibi laptopi kendi mikrofonunu kullandım, şu an ise kullanamıyorum. Gidip mikrofon siparişi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar