stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Amazon.com'dan Aralık 2019 tarihinde alındı. 8 aylık cihaz. Çok az kullanıldı. İnce ve hafif. Faturası, kutusu ve tüm aksesuarları poşetli şekilde mevcut. Ekranda çiziği vuruğu çıkığı ölü pixeli falan yok. Pil çok iyi durumda. Zaten kullanmaya pek fırsat olmadı. Ram upgrade ve hdd takılması mevzusunda HB yorumlarında "AT" isimli bir arkadaş güzel detaylı yazmış. Ben işlemciyi biraz undervolt yaparak kullandım. Sıcaklık baya fark etmişti. Klavye ışıklarını kapatır, intel dahili grafikte çalışınca çok güzel pil süresi alınıyor. Fiyat: 5.300 TL https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-l340-15irh-intel-core-i5-9300hf-8gb-256gb-ssd-gtx1650-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81lk014ltx-p-HBV00000STQO9?magaza=Hepsiburada (Değişik sitelerde 6900-7000 TL e kadar bulunabiliyor) Linkteki HF işlemcili model. Bendeki H model. H modelde pil tüketimini azaltmak için ek olarak Intel dahili grafik mevcut. Ataşehir'den elden teslim edebilir veya havale/kargo yapabilirim. Resim eklenecek. Lenovo IdeaPad L340 (US layout klavye) Intel Core i5 9300H Ram: 8GB 256GB NVMe SSD Nvidia GTX 1650 4gb (max-Q olan kırpılmış model değil) Full HD / IPS Ekran 3 KG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 (düzenlendi) Kameram baya kötüymüş, parlama yapıyor hep. isteyene klavye ve pad'den uğraşıp yakın çekim atarım. Spoiler Ağustos 29, 2020 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 (düzenlendi) Cihaz 512gb ssd imiş bu arada. yeni farkettim lol Spoiler Eylül 2, 2020 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 17" aramasam güzel bilgisayar aslında.. fiyatta bence iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 yeni dolar kuru ile cihazlar faiş fiyata giriş yapmadan alın bak Telefon bozuldu diye, laptop satıyoruz resmen. fiyatları coşmuş hiç bakmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mguc61 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 hocam neredesiniz benimde laptop arızalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar