Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 soyle bisi de yapabilirsin. az para harciyim diyosan sadece kaputla tavana film cektir, kapilar saglam gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Az önce, Esh dedi ki: farlari bi sildircen, mika sararmis iyice. onu silen sonax urunleri var kendin de yapabilirsin. boya gitmis kaputta pasta cila olmaz o. camurluklar boyanir ama istersen. sprey siyahla kendin de boyarsin. anlamıyorum ki bi sonuç çıkaramıyorum bunlardan olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 arabayı ikinci fotodaki haline getirebiliyor muyum şimdi anlamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 abi yanlis anlama da bu arabayi goturup abi yenileyin bunu desen, domaltirlar seni. bi bilen vardir etrafinda. onlarla gidip fiyat sorusturcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 arabayi istersen uzay mekiginie de dondurursun, kac paran var onu soruyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 yani bu araba artik "kendin yap" statusunde, kendin giriscen filtrelere ufak tefek boyalara. mesela camurluklar 300-500 luk bi zimparayla temizlencek sonra sprey siyah boya atilcak. bunu sen de yaparsin bedavaya. git ustaya alir 500 1000, senin noobluguna gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 jant lastik desen gitcen ikinci elci bi jantciya 206 gti janti sorca 4 bijon. bijon araligi kac ford k nin bilmiyom da, bulursun ucuza o janti. ona gore de en ucuz lastigi alcan zaten araba yol yapmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Fotolari simdi gordum. Arac benim olsa yaptiracaklarim; 1- Far temizligi, kurtarmiyorsa degisimi. Stokta tutan malzemeci bulabilirsen guzel paraya alabilirsin. Daha once yapilmadiysa far temizligi de kurtarir. Kendin kimyasal alip falan temizleyecegin seviyeyi coktan gecmis, detayli iscilik lazim. 2- Kapi kenar bosluklari ve sag on camurluk yamuk gozukuyor, onlara ufak bir trim lazim, genel cirkin algiyi duzeltir. 3- Komple araci degil de sadece on kaput ve tavani kaplatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 1 dakika önce, Esh dedi ki: yani bu araba artik "kendin yap" statusunde +1 madem seviyorsun arabanın temiz olmasını falan hobidir bu, kendin giriş, Esh’in dediği gibi öperler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 yani farlar o kadar sararmis ki yolu aydinlatmaz, farlari kesin sildir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 eyvallah ilk 2 maddedekileri yaptık. farlar falan temizlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 (düzenlendi) bu plastik görünümlü tamponları boyayla aynı dokuya getirebiliyor muyuz şimdi? 4-5k uygun diyorsunuz demek adam öpmüyor yani? bana hep 2 falan hallolur giib geliyodu. Ağustos 23, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 evet ama macun ister, onu sen yapamazsin, yani yaparsin da , yapamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 4 dakika önce, Esh dedi ki: yani bu araba artik "kendin yap" statusunde, kendin giriscen filtrelere ufak tefek boyalara. mesela camurluklar 300-500 luk bi zimparayla temizlencek sonra sprey siyah boya atilcak. bunu sen de yaparsin bedavaya. git ustaya alir 500 1000, senin noobluguna gore. ikinci fotodaki gibi olsun diyorum ben abi sen eski haline çevirttirmeye çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 ben yapmıcam hiçbişey ellemem büyük ihtimalle ustalar üzerinden devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 7 dakika önce, Esh dedi ki: arabayi istersen uzay mekiginie de dondurursun, kac paran var onu soruyoz olm bu nasıl forum kullanımı ya 4-5kya ikinci fotodakine çevirebilir miyiz max o kadar veririm boya işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 abi sen paradan haber ver, gti motoru da takariz bnua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 e dedik iste o kadar tutar diye 28 mesaj once sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 bana sorarsan o parayi bu arabaya harcamaya degmez , ama zevk isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 10 dakika önce, Fistan dedi ki: baktım fotolara bi sıkıntı yok bence. araba bir araçtır arkadaşlar amaç değil bin git. türkiye gibi bir zihniyette aracın imaj zedelemesine takılmak... ne bileyim lol inşaat sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 1 dakika önce, Black-ice dedi ki: bu plastik görünümlü tamponları boyayla aynı dokuya getirebiliyor muyuz şimdi? Getiriliyor da getirilmiyor gibi bisey. ilk sayfada araya yazdim, puturlu ABS plastik yuzey bildigim kadariyla bu, hem zimpara hem dolgu macunuyla girisip bekleniyor baya, sonra gerekirse son bir zimpara daha yapilip astar + boy yapiliyor. Sansliysan boyayi bir sure sonra kusmuyor. Yoksa pul pul deri soyulur gibi dokuluyor en ufak yerden. Yok dokulmedigi senaryoda da renge gore tam ton tutmayabiliyor. En guzeli 2 renk yapmak bu malzemede, ton tutturma riskinden kurtulunur. Bi de ABS mat boyalari var, puturlu, mat siyah goruntu veriyor boyle yaslanmis biraz parlamis malzemeye. O da degerlendirilebilir. Ama teneke maliyeti yuksekti, ben model arac boyarken kullanmistim. 1 tampona temiz 8-10 teneke gider, tanesi 50 civariydi. Isciligi saymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 1 dakika önce, Esh dedi ki: e dedik iste o kadar tutar diye 28 mesaj once sfdg galba hayatımda ilk kez bu forumda böyle flood gördüm aradakileri okuyamıyorum alışmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 4-5k harcamaya değmez bu arabaya özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 insaat sektorundeysen bi range sport alcan abi 2006 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 1 dakika önce, KHaRoN dedi ki: Yok dokulmedigi senaryoda da renge gore tam ton tutmayabiliyor. En guzeli 2 renk yapmak bu malzemede, ton tutturma riskinden kurtulunur. hah bak. bu hiç aklıma gelmemişti. bambaşka iki yüzey oluyorlar sonuçta kaputla. ben kaputun malzemesinden yeni tampon takılacak diye düşünmüştüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar