Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Estonya'da şirket kuran veya detaylı bilgisi olan var mı? Sabit %20 vergi var diye biliyorum, ayrıca bankada kalan para için vergi ödenmiyormuş. vergi dışında ekstra giderler var mı, varsa ne kadar onu merak ediyorum açıkcası. Türkiye'de yüksek verginin yanısıra ekstra çok gider var, onun için Estonya'da şirket açmak istiyorum, ab şirketi olması da ayrı bir avantaj tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 @Killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 estonya'dan nargile getirmeyi düşünüyordu killer adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 getirin thiras kardesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 @Osso o bakıyordu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Selam @Dalacam PM atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 On 27.07.2020 at 13:50, Masticore dedi ki: estonya'dan nargile getirmeyi düşünüyordu killer adsaf yaptık onu az bişey bıraktım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 isikli ledli teknolojik janjanli nargile mi getirtecektin ne ozelligi vardi nargilenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar