loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Bir süredir giremiyordum. Dünya savaşı mı çıktı yine ? Delveye mi çöküyor evrenin kalanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 lan yine diyince üçüncüsü çıktı sandım, eve onlinemış neyseki. koskocaman evren değil mi yav eve online dünya savaşı ne demek? gittim ben, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 her akşam cenk ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 şu eve onlinedeki başlıklar bazen olmadık sonuçların sebebi oluyor biri 2nci titan patladı diye konu açıyor adam 90lı yıllardaki titan mevzusu diye geliyor. biz pos neden ateş etmiyor diyoruz adamlar polis neden ateş etmiyor diye konuya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 13 ay süren savaş sona erdi. Ezdirmedik anavatanı. 1DQ de ezanlar dinmedi bayrak inmedi... 13 ay, sanırım özleyeceğiz bugünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar