akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 (düzenlendi) Ünite 8 - Alıştırma Soruları Çalışırken çıkmış sorulara bakıyordum. Aşağıdaki sorulara rastladım. İlginç geldi paylaşayım dedim. 4 ) Aşağıdakilerden hangisi sosyal medyada yer alan bireylerin türleri arasında yer almaz? a Reddedenler b Bakirler c Klavye Delikanlıları d Soru Soranlar e Gezginler Dogru cevap bu imiş 8 ) Aşağıdakilerden hangisi sosyal medya kullanıcı türleri arasında yer almaz? a Dalgıçlar b Klavye delikanlıları c Soru soranlar d Muhabirler e Gazeteciler Dogru cevap bu imiş 7) Sosyal medya hesabı olup düzenli bir şekilde bu aracı kullanmayan gurup aşağıdakilerden hangisidir? a Reddedenler b Gözlemciler c Gösteriş Meraklıları d Hayaletler e Dalgıçlar Dogru cevap bu imiş Temmuz 2, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 chicken translation da eklesinler siklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar