lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 yaklaşık 1 ay gittiğim CrossFit Skylight üyeliğimi, iş değiştirmeden ve o çevreden uzaklaşmamdan dolayı devretmek istiyorum. Salon geniş yüksek tavan hocalar iyi. Üyelik yaklaşık 4,5 -5 ay (Ekim e kadar, tam tarihini vereceğim) devam etmekte. 1200 tl ye devretmek istiyorum. İsteyenle beraber gider hallederiz. Yer Yenisahra da metroya yakın http://crossfitskylight.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 bu devirde spor salonuna mı gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 (düzenlendi) Covid-19 devri CrossFit Skylight diye başlığı değiştirebilir miyiz? Haziran 2, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 ayda 1200 tl ver, yine gitmem bırak üste para vermeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 covid garantili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 (düzenlendi) haha atolyeden bozma salonun 5 aylıgına 1200 lira maşallah. Haziran 2, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 niye hacı 6 aya 2000 verdim. Atölyeden bozma değil ya salon gerçekten güzel ona laf ettirmem covid olayına bişey diyemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Baltalamak istemem ama pati'de zor satarsın ya . Salon güzel ama Kan ter salya sümük .Spor salonu olarak ne gibi önlem alabilirsinki abi ? Benim de 9 aylık macfit var yakıcam muhtemelen. Eve mekik sehpası fln aldım , mikro şekilde devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 500 TL ye bırakıcam bunu(yaklaşık 5 aylık üyelik), yoksa öyle kalacak, olurda isteyen olursa bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar