MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 AE'de biraz yeni yeni palazlanıyorum ama gerzek bir noktada takılmış durumdayım. 30snlik composition açtım. Yaklaşık 10sn'sini kullandım ama preview esnasında hep loopu 6.5 saniyeden atıyor. Devamını görmek için manuel current time'ı kaydırmak durumunda kalıyorum. Açıkçası google da pek yardımcı olmadı. Bir el verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 nasıl anlamadım sen çubuğu timeline'da en başa veya oynatmak istediğin yere sürüklüyorsun ve space'e veya num 0'a basınca oradan oynamıyor onun yerine 06:30'dan oynuyor öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 yok şöyle, sıfırdan oynat dediğimde 6.5snye kadar gidiyor. Cache'ten oynat dediğimde de sadece 6.5snye kadar cacheliyor. Cache 7gb'tı, 10gb yaptım bir değişiklik yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 ha render'ladığı yeşil bar maks o kadar doluyor? hangi sürüm ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 (düzenlendi) 16.1.1 build 4 aynen renderladığı yeşil bar tam oraya kadar:) bu arada 4k renderlamaya çalışıyorum, bir şey değişir mi bilmem. 10snlik birşey sonuçta. Mayıs 16, 2020 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 4k'da preview yapmaya çalışma, şura full'dadır muhtemelen onu auto'ya çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 hay yaşa ya. çok komik, autoda seçiliydi zaten. Ama autoda kendisi full olarak seçiyordu. Half'a indirdim düzeldi. çok teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar