tcg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 web sörfçüsü daha tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 3 saat önce, tcg dedi ki: @neokrasi madem iyi gelmedi o zaman sildim gitti sloganı siteden. Olmadığımız bir şeyi söylemeye de gerek yok. daha yolun başındayım yüzlerce değişiklik yaparım sitede. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Teşekkürler iyi dilekler için. İnş sen de zengin olursun Yalnız reddit klonu olmaktan dolayı bir gocunmam yok. Zaten sanıldığı kadar kolay bir şey de değil. Sosyalfil var mesela birebir klon ama tutmadı. Olay sadece kopyala-yapıştır değil. Türk web gezerlerin gerçekten işine yarayacak ve türk standartlarına, internet kullanım alışkanlıklarına, web kültürüne uygun bir site çıkartabilmek. Gene tutmaz ama olsun yemin ediyorum girip resim postlıycaktım tam ama türk standartı diyince içimdeki cynici uyandırdın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tcg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 4 saat önce, tiLi dedi ki: yemin ediyorum girip resim postlıycaktım tam ama türk standartı diyince içimdeki cynici uyandırdın... canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 ben de beğenmedim ama çok kılçık yanaşıyorsunuz ya, donanımhaberin incinin falan ne farkı var, belki tutar. sonra vay be adam buradan alıp yürümüştü deriz... (bence tutmaz) mantar adam başka bi seviye. efsane o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 ayı imana gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar