pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Selam, play store da geliştirici hesabı açtım ve kimlik doğrulamam gerekiyor. Nüfus cüzdanım şehir dışında ama siyah beyaz fotokopisi var. Ehliyetim de eski tip. 2sini de denedim, ilkini siyah-beyaz olduğu için reddetti, ehliyeti ise belge türü kabul edilmiyor diyip reddetti. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, yeni ehliyet vb. mi çıkartayım, e-devlet nüfus kaydı vb. kabul ediyorlar mı yoksa? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Ben aldıgımda hiç öyle birşey yoktu sanki, ya da ben mi hatırlamıyorum acaba.. Nüfus cüzdanının resmini çekip gödnersin biri sana. Google destekte gerçek biriyle konuşmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 bw photo renklendirici kullan online sonra onu upload et sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Selam tekrardan, bir türlü kabul etmediler kimliği ben de 25$ refund için başvurdum. 3 ayı geçti ses yok, tekrar başvurdum sonra mail attım vs. dönüş yok. Bu adamlara ulaşıp parayı nasıl geri alabilirim fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 PASAPORT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 25$ nasil odemistin? araci kuruma ilet durumu, havale falan degilse. gerci 3 ayda butun caseler kapanir ama bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Google sitesinden direkt kredi kartıyla geçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 bankana yaz bence, chargeback suresi dolmadiysa geri verme ihtimalleri var. sanirim 3 aydi bunun suresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 kartı iptal ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar