axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Akıl hastanesinde kendine gelen bir kadın, yakın zamanda gerçekleşen bi kayıp vakasındaki tek tanık olduğunu öğrenir. 6 ay önce geçirdiği kaza sonrasına dair hafızası sürekli resetlendiğinden, bu son olayı da hatırlayamaz ve çözmeye çalışır. Klasik amnezi hikayesi gibi başlayıp devam ediyor, hatta bazı plot reveallar daha ilk bölümden tahmin edilebilir. Ama asıl odağı işin insani boyutuna yüklemişler, başrol o kadar iyi oyuncu ki direk taşıyor diziyi. Sonuç olarak iyi bi psikolojik gerilim çıkmış ortaya izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) vaayy anassiniii axediceladigimin dizisi. Bir başladık birakamadik eşimle. Müthiş kurgu, muhteşem oyunculuklar harika dizi. Çok iyi, on dakikada bir gotumden bu mu su mu acaba o mu yok bu omuydu diye sallarken bitti gitti. Axedice in foruma en büyük hediyesidir. Ikinci bölümden çok önemli birşeyi anlamamıza rağmen sanki bilerek yapılmış gibi geldi bana. Çünkü o ismi lazim diil sahne etkisini daha da arttırdı benim gözümde. Spoiler Mezara çiçek birakma ve takip Mayıs 2, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Dün bitirdim cok iyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Pofff bu dizi yüzünden o taraflardan başka dizilere bakalım dedik. Trapped eh ama Yanina yaklaşmaz bunun The bridge rezillik Ikisininde ilk sezonları. Üstteki iki diziyide önceden biliyordum ama nasıl bu kadar begenildiler mana veremedik. Tabula Rasa dan sonra o kadar battı ki her şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 bi de Valhalla Murders var abi ama ben izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Bakayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Çok beğendim. Tavsiye için çok teşekkürler. Spoiler Bildiğin hassiktir oldum harbi. Hiç beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar