fabulosoguy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Oynayan kaldi mi? Eski baslik hata verdigi icin yeni acmak zorunda kaldim. An itibariyle geri donus yaptim. id: catlikethief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 ben hatirliyorum senin nickname'i bir yerden. cok hizliydi diger oyunlara gore gameplay oldu baya oynamayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 duruyo mu ya hon az oynamadık zamanında hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 dota2den kat ve kat iyiydi 5-6 sene once bi ara tr ye ban attılar, el değiştirdi falan bıraktık ne durumda suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 dota 1'e rakip olarak çıkmıştı, bir sürü yenilikle beraber sürekli dota 1 den hero kopyalıyolardı, sonra telif bıdısından kopyayı bırakıp kendileri hero craftlamaya başladı, ama o herolarıda millete satıp early access oynasınlar diye god mode yapıp sonra herkes alabilecek kıvama gelince nerflüyolardı. en çok ordan kaybettiler oyuncuları. swindlemelonzz-n0tail-fly falan bunlar scrim yaparlardı, twitch daha ortada yokken justin.tv zamanlarında izlerdim falan. tey teyy arada testie'ye bakıyorum ama oyun çok değişmiş ve bi dünya daha hero gelmiş, sıfırdan hesap açıp girmek ve hero kasmak epey zaman isticek gibi cüzdanı ekrana fırlatmassak, o yüzden uzak duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) timeline'i yanlis hatirliyor olabilir misin? o muhabbet cok surmedi. kozmetik olarak ayirdilar, sanki legacy diye ayri bir muhabbet cikardilar... ben public AR oynuyordum genelde. On 21.07.2012 at 01:38, Goering dedi ki: artik her account bedava 20 / 07 itibariyle her hero acik Nisan 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Ben epey oynadım sonra dota 2'ye zıpladım. Geçen yine yükleyeyim dedim rx590 ekran kartı ile 35fps veriyor üstünü vermiyor kesinlikle, forumda epey ağlamışlar bu durumdan fakat düzeltmesi ayrı bir çaba olacağı için ilgilenen falan da yok beziş darlanış, hon'a özleme payı bırakıp arada oynuyordum yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 bende de var rx590 nitro+ special edition olandan, ultra ayarlarda 70-100 arası fps alıyorum, ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar