xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 elimde parça ve aksesuarları müşterilerime çevirimiçi olarak pdf dsoyasını göstermek istiyorum. hiç bir giriş vs yapmadan linke tıklayıp inceleyebilsinler. dosya boyutu 225 mb , 800 küsur sayfa. drive bazı telefonlarda sorun çıkardı aptal saptal. o yüzden başka alternatif lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 section section ayirmayi deneyebilirsin baska cozum bulamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Direkt olarak browser ile acmayi deneseler, ya da sen broser linki paylassan? Ben telefondaki chrome ile hayvani boyutlarda pdf actigimi biliyorum. tabi musterilerin telefonlari nokia 6600 ise bilemem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Baska bir alternatif dropbox ile share etme olayi var mi bilmiyorum ama, onun app indeki pdf okuyucuda baya optimize geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 https://pdfcompressor.com/ Buradan küçülterek yaptım artık. Lazım olursa diye ekliyorum. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar