Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 gene insan kemikleri büyük baya sıgmaz kaplanin agzına. kadın şeytan gibi bişi ya dna birakmamistir parkta ucaktan agırlık baglayip okyanusa falan atti kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Yani öyle bir şeyler kesin, diğer türlü enselerler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 On 23.04.2020 at 05:49, sardalya dedi ki: katiliyorum, suana kadar izledigim seylerden bitek death note'u yazamam sanirim. peki Alıntı sonunda recep ivedik 6 netflixe gelmis, aylardir satin alacak yer bile yoktu umarim burada da mesajlarla kanitlanmis herkesin begendigi eski filmleri kadar iyidir 4 mu 5 mi cok kotuydu. yok oyle trailerina yarilip sonra elitlique taslamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 valla herkes konusuyo diye "gereksiz hype, normieler bayıldıysa ortalama birşeydir" diye düşünüp bakmamıştım, dün oturdum sabaha kadar izledim. carol tam bir orostopal çıktı şaşırtmadı, heriflerin hepsi pislik ama güzel tvshow yalan yok. Daha çok kanlı yerleri özellikle kol kopartmalı yerleri buhulamaları üzdü, gore seven kardeşlerim bize ekmek yok buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Spoiler Bu arada Jeff lowe fbi la anlaşmış bariz, fbi'ın gözüne battın mı bi kanıt olmadan alamıyorlar tıkmadan içeri de bırakmaz, kiralık katil elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor azmettiren içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 (düzenlendi) inanilmaz salakca bir sistem.. polisin beceriksizligi bisey bulamiyor o yol uzerinden yuruyor. Mayıs 6, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 https://variety.com/2020/tv/news/joe-exotic-nicolas-cage-series-tiger-king-1234574979/ klasik yine bokunu çıkarıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 jo icerde kendisine micheal scofield buldu herhalde, kacmayi planliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 polisin beceriksizliği değil para konusmus bi tarafta zar zor 3k dolar bulup ayyastan seri katil arayan adamla hali hazirda 2m$+ harcamis kadin var mantık basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 polisin beceriksizligi, bunlar seri katilleri bile kari veya kocalariyla isbirligi yapmadan yakalayamiyorlar. cinayetleri beraber isliyorlar ispikleyen tanik korumayla elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 cinayet yokki ortada biraz oyuna gelmis gibi duruyor joe hatta elinden alınsın diye hali hazirda set-up baya gerçekten öldürmek istemekten çok daha çok ilgi çekmeye calisiyormus gibi duruyordu gerçi nasıl bi manyak oldugu aşikar sfdsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 evet bu olay uzerinde konusmamistim yani burda da oyle kolaya kaciyorlar ama tek olaydan tam anlasilmiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 hayır 3k para deil zaten, issizlik maası 2k alıyo herifler. corruption at best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 oyle bir dizi lazim mi bilmiyorum ama yapilacaksa nic cage allahin emri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 On 23.04.2020 at 12:27, Sturgian dedi ki: İlk gördüğüm an carole'dan kıllanmıştım 3. bölümdeyim hiç haksız değilmişim, kendini melek gibi lanse edenlerden korkacan hiç şasmaz. İlk bölüm joe'ye hasiktir oldum, ondan sonra doc ve 3. bölüm kadına artık ohanze cektim . Ne bicim ülke bu asdf. Bakalım 4. bölümde ne olacak henüz izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Aralarında en iyisi safı Joe yine.. diğerleri iz bırakmıyor hiç usta olmuşlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Ben bunu nasil kacirmisim ya, 1. sezon hakkaten ohanes. Olaylar, karakterler o kadar gercek disi geliyor ki, "ne, nasil ya" modelinde izliyor insan. 2. sezon, 1. seviyesinde degil ama gene cok iyi (sonucta 1. sezonda bir kac senelik malzeme var). Spoiler Joe eski polis cikti, vay anasina sayin seyirciler. Carole Baskin in eski kocasi olayi halen karanlik. 3. sezon Jeff e dalacaklar gibi duruyor, ama eleman uyanigin onde gideni. Boyle giderse Joe yu da bir kac seneye salarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar