Pordakal Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Kenarda duran artik kullanmadiginiz tercihen isofix ve extra emniyeti bol olan oto koltugunuza talibim tabi fotolari gorup ve fiyatta anlaştıktan sonra Pati bu kivama geldi mi gerci ondan da emin değilim ama once bi buraya sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2020 çocuğu olan var baya ya, çıkar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Selam, Britax Römer mevcut bende. Ama hangi yaş grubu istiyorsun? Elimde yeni doğan seti de var Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 @paramecium Pusete sigmamaya basladi artik. Kilosuda 8 oldu. 9-36 kg olandan bakiyorum. Sende olanların linki varmi. Farkli cesitleri varmis galiba britax römerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Selam, Bendeki Baby-Safe SHR II ve emniyet kemerli base. 13kg'a kadar. Kız kardeşim Toyota Safety'de çalışıyordu, Isofix base'de bir kazada sıkıntıdan şüphelendikleri için kemerli olan base'i aldırmıştı. BeSafe İzi Combo X3 vardı, onu sattım. Aşırı iriydi; Scenic II'de anca oluyordu. Diğer araçlarda öndeki koltukları iyice öne kaydırmak gerekiyordu. Ama ufaklıkları çok iyi sarıyordu. Yatar pozisyona da getiriyordun, boyun kısmına yük gelmiyordu. 1.000 lira civarına 2.el bulabilirsin sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar