Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connection Failed

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam arkadaşlar 

86GL5k.jpg

İki gündür oyuna giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum . Oyunu defalarca silip tekrar yükledim . Eve online destek sitesi ve forumlarından  aynı hata ile ilgili çözümleri denedim fakat hala düzeltemedim. Aranızda daha önce bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan , yada tavsiyede bulunabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

isp ne?  tt dışı bir şeyse cgnat kullanımından olabilir, gerçi bazı bölgelerde tt de artık başlamış diye duymuştum

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Kullandığım isp tt , farklı bir dns yada vpn programı kullanmıyorum. Hatanın DDoS saldırılarından kaynaklandığını söyleyenler var. Ticket attım  ama hala yanıt almış değilim.

Mesaj tarihi:

Gectigimiz gunlerde yasanan yogun ddos a karsi alinan onlemlerden bazilari, belli bolgelerde erisime kapatti sunuculari. En basit cozum su an vpn kullanmak, UK ya da Iceland uzerinden sorunsuz oynaniyor.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yine ddos yediler akşam, launch menuden steam hesabu gitmiş diğer hesap ile bağlnmaya çalışınca net bağlantınız yok diyor. Bir kaç arkadaşta aynı sorun var. Serverler online ülkece bizi mi blokladılar.

https://secure.eveonline.com/ Login de açılmıyor.

Law tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...