eryet_21 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Selam arkadaşlar İki gündür oyuna giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum . Oyunu defalarca silip tekrar yükledim . Eve online destek sitesi ve forumlarından aynı hata ile ilgili çözümleri denedim fakat hala düzeltemedim. Aranızda daha önce bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan , yada tavsiyede bulunabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 (düzenlendi) isp ne? tt dışı bir şeyse cgnat kullanımından olabilir, gerçi bazı bölgelerde tt de artık başlamış diye duymuştum Şubat 2, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryet_21 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Kullandığım isp tt , farklı bir dns yada vpn programı kullanmıyorum. Hatanın DDoS saldırılarından kaynaklandığını söyleyenler var. Ticket attım ama hala yanıt almış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Gectigimiz gunlerde yasanan yogun ddos a karsi alinan onlemlerden bazilari, belli bolgelerde erisime kapatti sunuculari. En basit cozum su an vpn kullanmak, UK ya da Iceland uzerinden sorunsuz oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 İngiltere IP li dekstop VPN kullanırsan sorun çözülüyor. Biz arkadaşlarla denedik. Başarılı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 (düzenlendi) Yine ddos yediler akşam, launch menuden steam hesabu gitmiş diğer hesap ile bağlnmaya çalışınca net bağlantınız yok diyor. Bir kaç arkadaşta aynı sorun var. Serverler online ülkece bizi mi blokladılar. https://secure.eveonline.com/ Login de açılmıyor. Mayıs 3, 2020 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 vpn le giriliyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Evet ama bende vpn yok neyse hem ccp ye hem superonline a mail attim ilgilendiler baya. Bu arada hangi vpn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar