xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Özellikle müşteriler geldiğinde wireless'ten yararlanmaları için Instagram, e mail gibi yöntemlerle zaman ayarlı internet paylaşımını almalarını istiyorum. Hem CRM hem de güvenilir olmasını istiyorum. Ücretsiz ve ya düşük fiyatlı hangi sistem/programlar var? Türk Telekom kullanıyoruz acaba Türk Telekom 'da böyle bir hizmet var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/servisler/sayfalar/turk-telekom-wifi-kurumsal.aspx bu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Evet bu. Fiyatı muhtemelen uçuktur. Ben yine bi arayıp öğreneyim, başka tavsiyeler varsa olur amme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Sanırım normal internet bağlatıp onu yasalara uygun şekilde de paylaştırabiliyorsun. Turkcell’de bunun için şöyle bişi vardı: Akıllı Wifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar