Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 (düzenlendi) Çizgi romanı iyiydi. Hakkını vererek uyarladılarsa dizi de iyi olur. Ocak 8, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 teenage dizisi mi? önemli nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Baş karakterler ergen ama çizgi roman o tarzda değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Bitirdim şimdi, izlenir fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Henüz üç bölümünü seyrettim. Çizgi romandaki korku unsurlarını daha aşağı çekmişler ve okul/arkadaşlar kısımları genişletilmiş. Yine de kötü olmamış, fazla beklenti olmadan izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 dün izledim. öyle çok da şey edilmesine gerek yok. izleyecek başka bir dizi yokken izlenir. çok da fini fini yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar