Hilal1316 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Kedimin ne sorunu var bilmiyorum yakın zamandan sahiplendim hiç Bir sağlık problemi olmadığıni söyledi aldığım pislik insan sonra kuyruğunda mantar çıktı pireleri vardı aşırı zayıf şuan aşırı derecede kötü koku salgılıyor özeliklede tuvaleti çok kötü kokuyor ve hapşurdugunda aşırı kötü bı koku salıyor şimdi tuvaletini yaptık tan sonra poposunda yoğun bir kırmızılik gördüm kanmi tam anlamadım partilerine popo kısmına asla dokundurmuyor ve sık bir şekilde hapşuruyor neyi var anlamıyorum çok kedi baktım ama hiç birinde bunda olan şeyleri yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 veterinere göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 neyi olacak hastalanmış işte kanlı isal falan var büyük ihtimal içinde de paratiz var ondan orası burası kokuyor götür vete tedavisini yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Sindirim sisteminde sıkıntı vardır muhtemelen. Gidin bir kan testi falan yaparlar. Muhtemelen ilaç tedavisine ve özel beslenmeye başlanır. Bağırsakla ilgili daha ciddi bir şeyse ameliyat gerekebilir. Kısa zamanda gösterin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar