tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 ilk casti biterken yetiştim wispler için de ztn aasimar resistancı var bi de resist elec pot içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 crit vurunca heallayan bi bastard sword var içim gidiyo tek takınca one handed olsa pure sword saint yapsam diye, bundan da güzel bi +2 mithril medium armor çıktı 8 e 5 mi ne 13 ediyo düşen en ii armor şimdilik. critte haste veren de bi light hammer var dual wield o ikisi ve armor için fighter bişi retrainleyesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 iyi geçmişin gerçi resimde hala bi nat20 gelse yatırıyorlar ilk buffsız girince çok üzüyor burası chapel'i den de ss at. main path dışında 2 tane zorladığı yer var ztn one-hand olmuyor mu? monk + ss var armoru napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 aynen ucundan kazandım extra attack spamledim sonlara doğru trip açıktı stunı açtım sanırım fln da ki extra attackler iş yaptı, sonra hemen pot pot pot da yetişti 42 ac var diğerleri biraz zor vuruyo asfd. mythic finesse ilk lvlda çıkmadı requirementı o trickster pathle alakalıysa gıcık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 fighterdan bi weapon training lik işi var ama o dex dmg inin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 tek levellar mythic power, çift levellar mythic feat. karar verdin mi hangi path gidecek karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 yok daha hangileri available olcak çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 ya bi de storyteller kayboldu bende yok hiç campda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 kenabresten çıktığında kampta sonra ayrılıyor. act3te bulucan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 okey chapelde gargoyle dövüom şu an güzel bişiler düşsün bakalım=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 ha hatırlatayım, chapter bitince warcampteki itemların çoğu ulaşılamaz olacak. gözüne kestirdiğün bişi (black dragon longsword) varsa al gitmeden. wide sweep diye her vurduğu aoe olan bi scythe var mesela direk üzerine build yaptırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) scythe ı sattım diğeri de çok pahalı ya bu buildle devam etceksem gerek yok ztn. bnm chest çok dolu, companion tipleri giydirim bari onlar kalıyo di mi Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 mighty fists +2 amulet buldum bi de agile ı da vardr bi yerlerde , shirtle de stacklandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 angel azata demon trickster varmış bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) agile chapter 3 shopta vardı sanırım. bir karakteri tekrar bulman lazım kötü davrandıysan questini yapmadıysan direk gidiyor olabilir. shirt/robe zaten artık armordan ayrı slota giriyor 2-3 tane unique gelecek bu chapter. bu pathlar ne veriyo iyi bak bence. spellbooklarında ne var yada kimlerinki birleşiyor trickster her itemı giymeni sağlıyor galiba belki yarar sana? lich niye yok, chapelde lichi bulmadın mı? stringy demodandı dövdün mü? dağdan inince en sağ üstteydi Haziran 10, 2021 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) chapeli bitirmedim daha benle boy ölçüşen demon bebeyi dövdüm ah ha ha ha ha. bide nameless ruinsi bitiremedim ve 5 quest var bende daha çok companion olmasına rağmen ynl bişi yaptıysam diğer oyuna artık Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) emberı mı götürcem oraya acaba öyle bi bağlantı var gibi, ember dedim de corpputed elf miydi o bağlantılı gibi gelen oydu sanırım her yer stranger dolu Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) scale dışında 2. parçayı da bulamadım gerçi storyrteller yok daha ondan bişi olmaz Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 hellknightı öne sürdüm bi de loot yaptım o mu gitçek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) minor spoiler Spoiler leper's smileda vescavor queen i kestikten sonra hemen yanından aşağı iniyorsun orada terendelevin 2. parçası geliyor. bir de lichi açmak için gereken wand. wand olmadan liche gidemiyorsun sanırım. demon bebeyi dövmeden önce galfrey'i bulduğun yerde gizli kapı var.chapele girince direk sağ tarafta liche gidiyor. demon bebeyi dövünce gidemiiyorsun liche gene sanırım. hellknighti sürdüm loot yaptın dediğin leper's smilesa adam gitmiyor da army morale çöküyor. kraliçe fırça kayıyor nası komutansın diyip atarlanıyor. chapelde loot yapmanın bi sakıncası yok bildiğim ama çok rest yapınca gene moral düşüyor olabilir. chapelde dağdan inip kocaman bi alanı geziyorsun, güzel şeyler olacak orada + desna shrineı yaparsan act sonunda succubus waifu companion'ı direk grub alabiliyosun nameless ruins nenio'nun questi. hepsi tamam değil o questlerin (4-5 chapter sürüyor) çok şeetmeye gerek yok. journalda terendelev scale entrysi takılı kalıyor. onu diosan normalde marketten alıyordun onu, artık oyun başında cutscene de veriyolar sanırım ondan entry öyle kalıyor. Haziran 10, 2021 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 kraliçe hiç atarlanmadı bana belki kimi bait yaptığınla ilgilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) chapeldeki olayları söylediğin iyi oldu bakim belki geri save e alırım, wandı da deniyim Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) haydaa gold dragon nası olouyo acaba https://pathfinderwrathoftherighteous.wiki.fextralife.com/Mythic+Path bi de aeonu açmış olmam lzm açık deildi a ke şu squire ı geç kurtardım diye mi acaba. aeonlu konuşma yaptıydım Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 dağdan inişi arıom şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) buralarda yok gibi iniş, böcek queene bakim bi de sonra beyaz yerleri açcam Haziran 10, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar