Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 (düzenlendi) - Eylül 15, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 (düzenlendi) fiyatlar gelmis, standart 29.99 deluxe 39.98 Fleet Command Edition'da yada deluxe' da illa gerekli birsey yok gibi, season pass dedigi multi/coop icin. Aralık 10, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Epic fiyatrı 899 lira, Steam fiyatı şu andaki kur ile 869 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Wargames demo cikarmislar ayin 12'sine kadar, solo/coop oynanabiliyor, 17gb: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 oyun olmus, demodaki verdigi senaryolar basit zaten 3 tane hizli harita, oyle cok bisi uretilmiyor (birde tuto var oynanabilecek, mothership orda) ama mekanikler falan homeworld bildigimiz, arti uzay eskisi gibi bombos olmadigi icin etraftaki devasa kalintilarin magaralarin altindan ustunden gecip icine saklanip vs gemileri koruyabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 cikis tarihi Mayis olmus: 13 May, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 wargames demosundan cikarilan dersler: https://www.homeworlduniverse.com/war-games-feedback/ ozellikle dev gibi ui ve formasyonlar falan kotuydu, onlara el atilmis, tuslar hw2 remastered gibi yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 (düzenlendi) review'lar gelmeye basladi: Mayıs 10, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Yarim saate aciliyor: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Dun biraz oynadim 3-4 level, guzel. Gameplay iyi, ui vs duzeltmisler dev gibiydi hersey demoda, scale daha da ufaltilabiliyor,, ufak tefek 1-2 bug var gibi formasyonlar falan sifirlaniyor kendi kendine. Modern kontrolleri kullaniyorum. Tonla ayar var ayrica, custom zorluk bile yapiliyor. Baslarken gorevden goreve birimler bizimle gelsin mi klasik sekilde, yoksa gorev standardi mi birimler mi verilsin her gorevde, o seciliyor, o gozden kacmamasi gerek degismiyor sanirim sonradan. Cutsceneler olmamis, klasik hw cutsceneleri seklinde yapsalarmis keske, ordan eksi puan, paso yeni s'jet'in suratina zoom izliyoruz lel, Gorev baslarinda bazen cutscene, 5sn oyun, sonra tekrar cutscene falan giriyor arka arkaya, stajyere yaptirmislar herhalde oralari bedavaya normal edisyon harici diger edisyonlar hep wargames ustune content sirf, alacaksaniz ona gore alin, duz oyun yeterli,. $15 bosa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 oyun biraz olmamis ya, akmiyor, heycanli degil campaign ilerde acilir belki bilmiyorum, ama suana kadar bi suru cutscene, cok konusuyorlar, ay yeter oldum, hic bu kadar character based homeworld hikayesine gerek yoktu, skiplicem yakinda cutsceneleri ayni anda 10 tane fighter yapamiyorum ama 1 fighter 1 scout 1 frigate fln 10 farkli cesit gemiyi ayni anda yapabiliyorum, o yuzden tum gemilerden spamlamak en gecerli strateji... combat asiri fast paced, kucuk gemilerin hic sansi yok. demlemeye birakam, sonra deniyecem, su an biraz meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 (düzenlendi) Ben ufak gemileri grup yapiyorum sayilarina gore karisik, 3 tane strike grubu cikiyor 5 farki gemiden olusan. corvette, recon, Interceptor, assault frigate ve Suppression Frigate, 30-40 gemilik gruplar, kalanlar mothership ile duruyor yedek. yavas ve agir gemiler de 4. grup olarak kullaniyorum destroyer, ion cannon. Carrier bir ise yaramiyor onlarda burda sunger amacli. bomberlari pasif yapip stealth'e sag tik ile automatik yapinca recon yada probedan daha iyi, dusmanin dibinde stealth durup ne oluyor gosteriyor her daim. tek tek kullaniyorum. ayrica toplayicilari yakinda tutuyorum her catismadan 1-2 frigate ele gecirip satiyorum sonra alt menusu ile para ediyor 3-5. Bunlar frigate kotasimdan yiyor o yuzden satmak gerek. cutsceneler acayip ya, herhalde bir oyunda yakin zamanli gordugum en dandik cutsceneleri yapmis adamlar sdgf haritalar da cok ufak hep. Mayıs 19, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar