Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homeworld 3

Norak

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

oyun olmus, demodaki verdigi senaryolar basit zaten 3 tane hizli harita, oyle cok bisi uretilmiyor (birde tuto var oynanabilecek, mothership orda)

ama mekanikler falan homeworld bildigimiz, arti uzay eskisi gibi bombos olmadigi icin etraftaki devasa kalintilarin magaralarin altindan ustunden gecip icine saklanip vs gemileri koruyabiliyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Dun biraz oynadim 3-4 level,  guzel.

Gameplay iyi, ui vs duzeltmisler dev gibiydi hersey demoda, scale daha da ufaltilabiliyor,, ufak tefek 1-2 bug var gibi formasyonlar falan sifirlaniyor kendi kendine. Modern kontrolleri  kullaniyorum. Tonla ayar var ayrica, custom zorluk bile yapiliyor.

Baslarken gorevden goreve birimler bizimle gelsin mi klasik sekilde, yoksa gorev standardi mi birimler mi verilsin her gorevde, o seciliyor, o gozden kacmamasi gerek degismiyor sanirim sonradan.

Cutsceneler olmamis, klasik hw cutsceneleri seklinde yapsalarmis keske, ordan eksi puan, paso yeni s'jet'in suratina zoom izliyoruz lel, Gorev baslarinda bazen cutscene, 5sn oyun, sonra tekrar cutscene falan giriyor arka arkaya, stajyere yaptirmislar herhalde oralari bedavaya 😆

normal edisyon harici diger edisyonlar hep wargames ustune content sirf, alacaksaniz ona gore alin, duz oyun yeterli,. $15 bosa gitmesin.

Sosyal ağlarda paylaş

oyun biraz olmamis ya, akmiyor, heycanli degil

campaign ilerde acilir belki bilmiyorum, ama suana kadar bi suru cutscene, cok konusuyorlar, ay yeter oldum, hic bu kadar character based homeworld hikayesine gerek yoktu, skiplicem yakinda cutsceneleri

ayni anda 10 tane fighter yapamiyorum ama 1 fighter 1 scout 1 frigate fln 10 farkli cesit gemiyi ayni anda yapabiliyorum, o yuzden tum gemilerden spamlamak en gecerli strateji...

combat asiri fast paced, kucuk gemilerin hic sansi yok.

demlemeye birakam, sonra deniyecem, su an biraz meh.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben ufak gemileri grup yapiyorum sayilarina gore karisik, 3 tane strike grubu cikiyor 5 farki gemiden olusan. corvette, recon, Interceptor, assault frigate ve Suppression Frigate, 30-40 gemilik gruplar, kalanlar mothership ile duruyor yedek.

yavas ve agir gemiler de 4. grup olarak kullaniyorum destroyer, ion cannon. Carrier bir ise yaramiyor onlarda burda sunger amacli.

bomberlari pasif yapip stealth'e sag tik ile automatik yapinca recon yada probedan daha iyi, dusmanin dibinde stealth durup ne oluyor gosteriyor her daim. tek tek kullaniyorum.

ayrica toplayicilari yakinda tutuyorum her catismadan 1-2 frigate ele gecirip satiyorum sonra alt menusu ile para ediyor 3-5. Bunlar frigate kotasimdan yiyor o yuzden satmak gerek.

cutsceneler acayip ya, herhalde bir oyunda yakin zamanli gordugum en dandik cutsceneleri yapmis adamlar sdgf

haritalar da cok ufak hep.

Norak tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...